Kasia_el Pracownik eTutor |
L | lechatgris |
adrianna.wu - Nie ma możliwości powrotu do poprzedniego widoku platformy. Jak powiedział Heraklit z Efezu "Jedyną pewną rzeczą w życiu jest zmiana". Staramy się wprowadzać pomocne usprawnienia, jednak zdajemy sobie sprawę, że zetknięcie się ze zmianą, jest trudne. Mamy nadzieję, że z czasem przyzwyczaisz się do tej wersji i ją polubisz :)
-
2 lata temu
|
+12 |
lechatgris - Tymczasem: "lepsze jest wrogiem dobrego". Każdy ma swoje upodobania, ja zawsze pozostanę niechętna zmianom (jestem pod tym względem jak Pat ze Srebrnego Gaju, jeśli ktoś zna tę książkę dla dzieci :)). I np. wciąż nie wybaczyłam zmiany Duolingo, chociaż już minęło kilka miesięcy. ;) Zamiast zmieniania tego, co dobre, wolę wprowadzanie tego, czego jeszcze nie było: rozbudowanie słowników, dodanie głośników z wymową, nowa aplikacja ze słownikiem (myślę tu głównie o francuskim, takie sugestie ;)). Ale sama złość (uwidoczniona we wczorajszych komentarzach) już mi przeszła, i już nie gryzę. :)
-
2 lata temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
nieadekwatniesara |
marta.kopa - Bardzo ciekawa sugestia, dziękujemy, zanotowaliśmy ją.
Na szybko działamy nad ukryciem paska z nawigacją w powtórkach i na forum, ale w dłuższej perspektywie zaproponujemy inne rozwiązanie. - 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu |
+3 |
marta.kopa - EDIT: zmiana z klawiaturą już pojawiła się na platformie - zachęcamy do testów.
-
2 lata temu
|
+3 |
darkobo |
adrianna.wu - Trzymamy rękę na pulsie, spisujemy Wasze spostrzeżenia.
@darkobo dziękujemy za sugestię :) - 2 lata temu |
+3 |
Kasia_el Pracownik eTutor |
dhuode |
londynwarszawianka - Zmiany i szata graficzna na plus. Bardziej dynamicznie, przejrzyscie i kolorowo.
-
2 lata temu
|
+6 |
G | gosia369 |
marta.kopa - Nie ma możliwości edycji strony profilu - my tutaj wyświetlimy to, co już udało Ci się osiągnąć ;) Zatem wszystkie Twoje rekordy już tam są - nie musisz ich pobijać.
-
2 lata temu
|
+1 |
A | adalbertro |
marta.kopa - Dziękujemy za komentarz - nie planujemy przywracać wyświetlania liczby dni nauki z rzędu pod awatarem, bo wracamy do punktu wyjścia, gdzie te zmienne są powielane. Planujemy jednak dodać dokładną liczbę dni w Coins markecie, zatem wystarczy, że klikniesz na mobile w 999+ dni nauki z rzędu (wow 1407 dni to imponujący wynik - gratulujemy!) w dowolnym miejscu na platformie i tam znajdziesz dokładną liczbę - już pracujemy nad tym.
-
2 lata temu
zmieniany: 2 lata temu
|
+5 |
darkobo - Małe sprostowanie: w przeglądarce też się wyświetla 999+ na górnym pasku i tak było chyba odkąd przekroczyłem liczbę 1000 dni w serwisie.
Nie potrafię znaleźć miejsca, w którym mógłbym znaleźć dokładną liczbę dni w serwisie. Faktycznie, w profilu już jej niema. - 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu |
+3 |
marta.kopa - Limitów na górnej belce nie zmienialiśmy, zatem dalej na mobile jest widoczne max 999+ (w aplikacji oraz w przeglądarce na mobile), a na desktopie widać dokładną.
-
2 lata temu
|
+1 |
marta.kopa - Darkobo masz rację! Myślę o monetach, a piszę o dniach nauki z rzędu ;( Limity na górej belce to niezmiennie: monety 9999+ day streak 999+ wiadomości 99+. Dokładną liczbę monet przy większych wartościach można sprawdzić w sklepie, to samo chcemy dodać w przypadku dni nauki z rzędu.
-
2 lata temu
|
+2 |
spider397 |
adrianna.wu - @spider397 przykro nam, że zmiany przez nas wprowadzone nie spełniają Twoich oczekiwań. Utrzymanie kilku widoków tej samej strony jest niewydajne, zachęcamy do zgłaszania uwag na adres [...]@etutor.pl.
-
2 lata temu
|
+6 |
Marcin48 |
adrianna.wu - @Marcin48 dziękujemy za informację, przekazałam ją do odpowiedniego działu - przyjrzymy się tej kwestii 🕵️♂️
-
2 lata temu
|
+2 |
jeśli zmiany są intuicyjne to będę korzystał z dobrych nowości intuicyjnie!! bez rewolucji i blokad. - 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu
Dzisiaj zaczęliśmy nowy tydzień i kolejny cel tygodniowy (6-12.03). - 2 lata temu