ZALOGUJ SIĘ

Czy także macie problemy z dźwiękiem na stronach serwisu?

12 lat temuostatnia aktywność: 11 lat temu
K
kzys
grzegi44 - Jak mam problem z dźwiękiem to przyczyna jest zawsze po mojej stronie,
wylogowuje się, zamykam przeglądarkę (Firefox z włączonym w opcjach czyszczeniem ciasteczek i pamięci przeglądarki przy jej zamykaniu (karta-prywatność);
uruchamiam ponownie, loguje się i wszystko działa na 100%
- 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

u mnie wszystko działa:)
może to ci pomoże:
https://www.etutor.pl/pomoc/problemy.php
pzdr.
chowek
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu

wiesz kiedys też mi nie działał, okazało się ze nie mam zaktualizowanej jakiejs wtyczki
S
sunViolet

U mnie nie działa pozdrawiam
O
ola2611

Witam,
tak jak podpowiadają użytkownicy powyżej, zachęcam do zapoznania się ze stroną Pomocy: https://www.etutor.pl/pomoc/problemy.php#sound
Najprawdopodobniej problem z działaniem dźwięku spowodowany jest nieaktualną wersją lub wtyczki Flash, dlatego zalecamy ich aktualizację.
Dodatkowo można wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki oraz ciasteczka (w niektórych przeglądarkach, np. Chrome, jest to możliwe pod skrótem klawiszowym shift+ctrl+delete).

A na przyszłość, jeśli pojawiają się jakieś problemy techniczne, to najlepiej zgłaszać je do nas meilowo na adres [...]@etutor.pl - wtedy zareagujemy najszybciej :)

Pozdrawiam :)
renata_k
Pracownik eTutor

Witam,
U mnie też często mam problemy z dźwiękiem.
Uczę się i działa i w trakcie albo zaczyna urywać albo wcale nic nie słychać - najbardziej jest to widoczne podczas ćwiczeń - obrazki - ale nie tylko.
Zdarza się często że odpalam platformę i jest słówko dnia - odsłuchuję a głos jest podwójny dopiero jak jeszcze raz kliknę żeby odsłuchać to jest ok.
Powiedzcie czy też tak macie czy to ja mam problemy z kompem.
Wtyczkę flash mam zawsze aktualną.
W
waldemar_eng
krisso - Jeżeli są włączone wtyczki w przeglądarce typu flashblock adblock to należy je wyłączyć dla strony etutor.pl i powinno pomóc... - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu