sliver |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
G | Gevelka |
renata_k - @Gevelka - niektóre z ekranów w tym ćwiczeniu to nazwy sekcji, z jakiej będą kolejne zwroty :)
Pozdrawiam - 11 lat temu |
|
piotr.grela - Cos nie dobrego sie dzieje w etutor. Bo zmniejsza sie liczba slow ktore mozna odsluchac.
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
|
renata_k - @Gevelka - niewątpliwie, aby móc zobaczyć ćwiczenie należy mieć wykupiony abonament na kurs, którego jest ono częścią.
@piotr.grela - jeśli chodzi o ćwiczenia w lekcjach, to większość słówek posiada nagrania. Natomiast jeśli chodzi o pozostałe zasoby naszego słownika, to ponieważ codziennie trafiają do niego nowe zwroty, a nagrania do nich są robione partiami, to siłą rzeczy przez jakiś czas nie będą miały one nagrań. Na pewno nie zmniejsza się liczba nagrań, oczywiście pomijając te, które są kierowane do poprawy. Pozdrawiam! :) - 11 lat temu |
+1 |
piotr.grela - renata_k - Moze to ja dodaje za duzo nowych i trudnych slow i nie maja one jeszcze nagran. Pozdrawiam.
-
11 lat temu
|
|
renata_k Pracownik eTutor |
Bratkowa - Wszystko ok wg tej strony, a dźwięk zanika coraz częściej. Wraca po wylogowaniu i zalogowaniu, a ostatnio i to nie zawsze. Męczące dość.
- 11 lat temu |
+1 |
A | aga_poliglotka |
piotr.grela |
Marg0 |
N | nika1805 |
elderflower - U mnie też występuje problem z dźwiękiem: niektóre słówka są czytane ciszej niż inne, prawie ich nie słychać... Nie sprawdzałam jeszcze na innym komputerze, ale na tym na innych stronach dźwięk odtwarza się bez problemu.
-
11 lat temu
|
|
Bratkowa - Ja sprawdzałam na 2 komputerach. Nie ma to znaczenia. Za dużo czasu tracę na wylogowywanie i zalogowywanie :/
-
11 lat temu
|
|
Ewelina79 |
Konboj |
Konboj |
Ewelina79 |
O | okm18 |
Ewelina79 - Ja mam to samo, po wykonaniu powiedzmy 20 powtórek, dźwięk całkowicie zanika, odświeżanie nie pomaga, muszę np. wejść na forum, odczekać chwilę i wrócić do powtórek, uważam to za rozpraszanie i marnowanie czasu.
-
11 lat temu
|
|
M | mkiewicz141 |
Ewelina79 |
O | ola2611 |
ekowalska2 - U mnie też... klikam na ikonkę głośnika i nic, ale inne dźwięki, np.w grze "Pamięc" działają...? o co chodzi???
-
11 lat temu
|
|
Konboj - Normalnie olewają Nas z tutora - czekam na odpowiedź z formularza zgłoszeniowego kolejny dzień. Zainstalowałem sobie Chroma tam póki co działa (co prawda nie lubię tej przeglądarki ale juz miałem dosyć problemów technicznych na Mozilli)
-
11 lat temu
|
|
japonskiwachlarz |
kabano - A jeśli już to wcześniej zrobiłem i to się powtarza...?
Parę dni temu pisałem o tym że mam zaktualizowanego flash'a i dalej są problemy z dźwiękiem. - 11 lat temu |
|
ekowalska2 - U mnie w przeglądarce Chrome.
Zaktualizowałam javę i nic się nie zmieniło, czyli filmy i gry są z głosem, natomiast słówka lub frazy, podpisy do obrazków, dyktowanie itd. - tu dźwięku nie ma(ikona głośnika nie działa). - 11 lat temu |
|
japonskiwachlarz - Czy problem nadal się utrzymuje? Wprowadziliśmy zmiany, które powinny go wyeliminować. Dziękujemy z góry za informacje.
-
11 lat temu
|
|
pako Pracownik eTutor |
Przy powtórkach lekcji nie odtwarza mi się głos, czy to normalne? dziękuję jak ktoś mi odpowie.