wacek6713 |
quantum137 |
Tez_ja -
Wydaje mi się, że są to pytania najczęściej powtarzane na forum. Sami widzicie, że przynajmniej raz w miesiącu ludzie pytają o różnice: "Have czy have got". Forum jest bardzo nieczytelne i znalezienie odpowiedzi na takie pytania sprawia dużo kłopotu. Może to dobrze, że pytania najczęściej się powtarzające będą "przypięte" u góry. - 12 lat temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Ewelina79 |
wacek6713 - Chciałem napisać tylko "to racja", ale system nie przyjmuje tak krótkiego komentarza, znowu bzdura.
-
12 lat temu
|
+1 |
Ewelina79 - Ale tak było już wcześniej z komentarzami, że trzeba pisać zdania złożone ;) Wystarczy przeklikać spacją i można wysłać.
-
12 lat temu
|
|
zorija |
marryd - Licznik jest na stronie, tyle że coś się na stronie poprzesuwało. W efekcie trafił do drugiej linii i jest przysłonięty przez pole z pytanie. Zmiany są, może i dobrze, tylko powinny być lepiej testowane przed ich wprowadzeniem. Ale licznika przy „Dyktowaniu” i „Obrazkach” jak nie było tak nie ma.
-
11 lat temu
|
+4 |
slawek4 - Mam nadzieję, że wkrótce usuną awarię. Mi też bardzo doskwiera brak licznika.
-
11 lat temu
|
+1 |
Gość - Na dole po prawej stronie jest znaczek "i". Po najechaniu na niego kursorem jest pokazywana statystyka powtórek. To częściowo może zastępować licznik który był na górze. Mam nadzieję że wróci licznik na swoje miejsce.
-
11 lat temu
|
+1 |
knorwid |
ipon |
Otus |
jerzy_pozoga - Witaj Otus,
Ja, nie narzekam na wielobarwne Pismo. Kolory ulegają zmianie wraz ze zmianą pory roku. Małe dzieciaki uwielbiają rysowanie kolorowymi kredkami a ja dziś już starszy, lubię patrzeć na kolorowe malowidła i żywe kolory w przyrodzie. Pozdrawiam, JKP. - 11 lat temu |
+1 |
Otus - Nie mam pojęcia o jakich kolorach piszesz, ale fajnie, że się podoba. :) Ja również lubię różnobarwną przyrodę.
-
11 lat temu
|
|
jerzy_pozoga - Sie ma Otus,
Rzecz w tym iż napisałeś "Łoo, matko. Forum jest jeszcze brzydsze niż było." Twoja krytyka. A mnie to nie razi, ponieważ im bardziej kolorowo na eT tym łatwiej zapamiętuję haszcze gramatyki english. Z nautry jetsem wzkorowcem. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
|
jerzy_pozoga |
jerzy_pozoga - Hi,
Na stronie "Ćwiczenia z angielskiego" odkryłem skrót na "Diki Podcasty". Fajne TO. Już wysłuchałem dwa podcasty. Dziękuję redakcji. Serdecznie pozdrawiam, JKP. https://www.etutor.pl/cwiczenia/ - 11 lat temu |
+3 |
absolwentka - Ja też jestem zadowolona. Staram się nie szukać dziury w całym, bo na pewno bym coś znalazła. Dogodzić się wszystkim nie da. Strona się cały czas rozwija i coś kosztem czegoś. Pozdrawiam ;)
-
11 lat temu
|
+2 |
knorwid - Ten spis stron lekcji wg typu to już jest dość długo ;) Na pewno rok.
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/192118-Czy_jest_gdzies_zakladka_z_wszytskimi_nagraniami_lektorow_czytajacymi_.html Podoba mi się nowa belka (ta pomarańczowa), tylko ikonkę koperty bym nieco bardziej 'upomarańczowił', bo gdy jest biała wciąż wydaje mi się, że mam nową wiadomość :) - 11 lat temu |
+4 |
jerzy_pozoga - Hi knorwid, Bystry jesteś! Ja nie pamiętam jak było jeden rok temu. Ale dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam, JKP.
-
11 lat temu
|
+1 |
rupcio |
zorija |
jerzy_pozoga - Hi zorija, własnie TAK uczyniłem na Twoim AVATARze i rzeczywiście tak jest.
Pozdrawiam, JKP - 11 lat temu |
+1 |
Ja Mira Karpińska login ipon chcę aby moje zadane pytanie do Tutora otrzymało odpowiedz
Prosimy o pomoc w projektowaniu zmian w dziale Forum i Pytań Językowych!
Dlaczego nie mogę korzystać z opcji słówka pomimo opłaconego abonamentu?
🟠 [Wątek eTutora] Trwają prace nad odświeżeniem nawigacji platformy i aplikacji
Jaka jest roznica miedzy this is/it is?
Iguska - ostatnia odpowiedź: 2 lata temu, plus trzy inne.
Jest pięć pytań, za każdym razem po wejściu jest inna kolejność. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu