S | studentpwr |
quantum137 |
ipon - ability -umiejętność,zdolność
agility -sprawność.Może pomoże odróżnić oba słówka agile:zwinny,ruchliwy,sprawny.Jedna drobna literka a jak różne znaczenia ale j.angielski tak ma.Nasz ojczysty też nie jest gorszy w tym względzie.Miłej nauki - 12 lat temu |
0 |
quantum137 - Może pojadę nad morze i pokluczę po klucze do zamku bez zamków:)
Tak mi się napisało:D - 12 lat temu |
+2 |
ipon - fajnie Ci się napisało to znaczy,że nie powinnam odpisywać na pytania bo będą podobne językowe eskapady po moich wpisach?Nie jestem zarozumiała i nie uzurpuję sobie Twoich odpowiedzi do moich wpisów to tylko czas ,odstęp czasowy dał mi impuls do napisania.Pozdrawiam
-
12 lat temu
|
+1 |
ipon - Faktycznie chyba coś w tym jest ale parę tygodni temu udzieliłam odpowiedzi na pytanie, gdzie ktoś czekał na wg mnie nikogo.To dopiero była lekcja już tak na całe życie i z ręką na sercu warto było bo zapamiętałam bardzo dokładnie poprawną odpowiedż.Nie ma to jak nauka na własnych błędach.Zrelaksowana i wyluzowana pozdrawiam
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
S | studentpwr |
Kardamon - Wygląda na to, że mają podobne znaczenie i że w niektórych przypadkach mogą być traktowane jako synonimy, przynajmniej ja tak to rozumiem na tym etapie nauki.
-
12 lat temu
|
|
hejka, jaka jest różnica pomiędzy wyrażeniami: "like to do sth" i "like doing sth"
jaka jest różnica w wyrażeniach encima de i sobre
🟠 [Wątek eTutora] 💬 Prompty do 🤖 ChatGPT związane z nauką języków