ZALOGUJ SIĘ

Prezent na osiemnastkę dla anglomaniaczki B2/C1

5 dni temuostatnia aktywność: 4 dni temu
Bliska mi osoba będzie świetować osiemnaste urodziny. Jest to dziewczyna, która planuje niedługo zdać FCE i dąży do certyfikatu C1. Nasze drogi niedługo się rozejdą. Chciałabym podarować Jej coś fizycznego do nauki angielskiego na tym poziomie, w który celuje, co byłoby jednocześnie prezentem urodzinowym, ale też z drugiej strony pamiątką naszej wspólnej drogi. Nie mam sprecyzowane, czy bardziej chodzi o słówka, czy o gramatykę, ani też - czy iść w stronę książek, czy fiszek lub gier językowych (bo jest to fanka planszówek). Chciałam zapytać Was, czy znacie jakiś absolutny must-have do nauki angielskiego (albo po prostu wsparcia w nauce angielskiego) albo czy jesteście w posiadaniu czegoś, co Was ostatnio zachwyciło/ujęło? Przez głowę przeszedł mi Murphy - ten niebieski. Ciekawa jestem Waszych porad.
amatuszewska4

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Jako dodatek do prezentu możesz dorzucić angielski "Kieszonkowiec Edgard". Są różne poziomy tych gier. Ostatnio bawiłem się wersją "Piece of cake" i fajnie spędziłem czas ;)
munk2

Mogę zaproponować wykupić roczny kurs do nauki języka angielskiego dla osoby bliskiej w prezencie w ramach karty podarunkowej. :)

Po zalogowaniu na swoje konto na platformie eTutor należy wejść na stronę dedykowaną karcie podarunkowej - https://www.etutor.pl/karta-podarunkowa . Po prawidłowym procesie płatności karta podarunkowa zostanie przesłana błyskawicznie na adres e-mail, który jest powiązany z Twoim kontem eTutor, a następnie będzie móc przekazać ją do osoby obdarowanej. Oprócz tego, możesz również pobrać kartę podarunkową po wejściu w Menu (trzy kreski w prawym górnym rogu) > Ustawienia konta (ikonka koła zębatego) > sekcja Abonamenty > Zakupione kursy > segment Historia zmian - https://www.etutor.pl/profil/historia

Karta podarunkowa zachowuje ważność przez okres 12 miesięcy od dnia jej wydania, czyli wysłania przez nas e-maila wraz z kartą w formacie PDF. Natomiast roczny dostęp do kursu startuje od momentu aktywowania kodu z karty. :)
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor