Aurelia787 |
piotr.grela |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
adamdor |
remco |
J | Jultyne |
M | MrKeysyr |
Pipstaker7 |
piotr.grela |
futbolowa - Piotrze, jest dużo stron z darmowymi ebookami, ewentualnie mogą być nawet portale informacyjne. Zainstaluj sobie w przeglądarce skryptozakładkę Diki i wtedy po kliknięciu na słówko będziesz mógł je dodać do powtórek :)
-
9 lat temu
|
+4 |
soli - Dzięki za info o skrypotzakładkach Diki. Właśnie kilka dni temu marzyło mi się żeby było takie narzędzie, a dzisiaj zupełnie przypadkowo dowiedziałem się że już coś takiego jest : ). Funkcjonalność portalu rewelacyjna ! Etutor co jakiś czas czymś nowym zaskakuje - oczywiście w sensie pozytywnym.
-
9 lat temu
|
|
M | MARVEL40 |
piotr.grela |
KateWBriget |
miromi13 - A ja jestem bardzo ciekawa co Ciebie tak denerwuje, ja korzystam z tego portalu z pełnym spokojem.
-
8 lat temu
|
+1 |
KateWBriget - Ciągłe, niekonsultowane z użytkownikami zmiany, których z jednym wyjątkiem mimo protestów nie daje się odkręcić, tłumaczenie wszystkiego "aplikacją mobiną", która powinna być niezależna a nie powodować psucie portalu (a w dodatku totalnie mnie nie obchodzi i tym bardziej irytuje mnie używanie jej jako argumentu - bo dlaczego niby mam cierpieć przez coś, z czego raczej nigdy nie bedę korzystać?), usuwanie potrzebnych opcji kosztem "niezwykle przydatnych" wodotrysków typu ekrany gratulacyjne dzięki krórym trzeba się jeszcze naklikać żeby je wyłączyć... Itd. itp. Więcej nie mogę napisać bo.... "komentarz jest za długi"...
-
8 lat temu
zmieniany: 8 lat temu
|
+2 |
piotr.grela |
futbolowa |
B | Barbara.m |
mlesniewska1 - Faktycznie. Takie tłumaczenie "dobrych zmian" tym, że ktoś tam pisał w jakiejś sprawie maile (ciekawe ile maili było np. w kwestii wyświetlania w Diki poprzednio szukanego słowa kosztem strzałek back odnoszących się do kilku, a nie tylko jednego elementu, albo zmiany mechanizmu Powtórek?) jest zwyczajnym mydleniem oczu dotychczasowym użytkownikom i w mojej ocenie kompletnie mija się z prawdą. Dlaczego? A no dlatego, że w niektórych kwestiach na forum wyraźnie widać same głosy "wiernych użytkowników" przeciw jakiejś tam wprowadzonej zmianie (nie mylić z nowością), a żadnego głosu za. I co? Mam uwierzyć, że było sto maili, żeby coś wykasować?
-
8 lat temu
|
+3 |
H | halkins |
mlesniewska1 - W pełni się z takimi ocenami zgadzam. Może jestem tu trochę krócej, ale odczucie mam podobne. Może bym za komunikację dała tylko trochę więcej (jakieś 2), bo jednak komunikacja jako taka na forum jest i w końcu dzięki niej notatki w Diki zostały przywrócone.
Pracowałam wiele lat w firmie, gdzie raz na kilka lat prowadzona była ankieta wśród dotychczasowych klientów (z podziałem na ich okres związania z firmą) co im się podoba, co im utrudnia, co by zmienili. To bardzo dobra praktyka. Proponuję eTutorowi pochylić się nad tym. Dla firmy działającej w formie portalu to naprawdę nic trudnego, mało kosztowne, a zapewniam z własnego doświadczenia, że może przynieść niesamowite rezultaty. - 8 lat temu |
+2 |
Barbara.m - Ciekawe podsumowanie :-) Sama podniosłabym jednak ocenę za komunikację i za nowy portal. Komunikacja może nie idealna ale jednak jest. Sporo zmian w nowym portalu mi się nie podoba ale jednak obiektywnie jak dla mnie jest tak pomiędzy 5 a 7 (też muszę jeszcze popracować z nowym portalem, żeby ostatecznie wystawić ocenę :-)).
-
8 lat temu
|
|
H | halkins |