ZALOGUJ SIĘ

promocja na święta - czekamy na nią

10 lat temuostatnia aktywność: 10 lat temu
Drogi etutorku, może by jakas fajna promocja pod choinke? Czekamy z nadzieją na prezent. Serdecznie pozdrawiam
A
anialew

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 7

Witam,
przed chwilą otrzymałem wiadomość o promocji na święta - zniżka 30%, czyli kurs roczny za 125 zł.

Pozdrawiam.
?
Gość
dania57 - a ja jeszcze nie - 10 lat temu

Zerknelam na poczte i tez dostlam maila. Niestety promocja jest tylko na kurs angielskiego. Jest to niesprawiedliwe, ucze sie tu niemieckiego. Czuje sie po raz kolejny nierowno potraktowana.
Nie rozumiem jaki to problem, aby traktowac uzytkownikow obu kursow tak samo.
Martulinka
rupcio - może niemiecki będzie w promocji na wielkanoc:)?
- 10 lat temu
renata_k - W takich sytuacjach prosimy o kontakt na adres [...]@etutor.pl :) - 10 lat temu

Dzięki za odpowiedzi. Ja też dostałam wiadomość o promocji. Faktycznie szkoda,że nie obejmuje ona niemieckiego. Może jeszcze będzie. Pozdrawiam serdecznie
A
anialew
Martulinka - Anialew, jak Cie interesuje niemiecki, to polecam skontaktowac sie z eTutorem ;) - 10 lat temu

Droga Martulinko ja walczę już od 2 lat z angolem i to chyba mi na razie wystarczy. Zaczynałam od zera na etutorze i nawet powtórzyć zdania nie potrafiłam, bo wszystko zdawało się być bełkotem, nie oddzielałam wyrazu od wyrazu. Teraz po 2 latach jest nieźle, ale siedzę tu każdego dnia z wyłączeniem urlopów i to takich gdy nie ma mnie w kraju. Może za rok dodam sobie niemiecki. Pozdrawiam serdecznie i życzę wesołych świąt.
A
anialew
Martulinka - Rowniez pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat!
- 10 lat temu

Etutorowi wielkie dzięki za promocję. Całej redakcji Etutora i wszystkim użytkownikom życzę pięknych świąt i super prezentów.
A
anialew

nie dostałem takie maila, czy promocja nie jest adresowana do wszystkkich ?
M
morthyr
Gość - Napisz do etutora. Prawdpodobnie zostałeś przeoczony.

Pozdrawiam.
- 10 lat temu
morthyr - Sorry, nie korzystałem dotąd z forum. Nie wiem nawet jak się skontaktować z kimś z etutor? - 10 lat temu
Gość - Napisz na adres: [...]@etutor.pl lub kliknij na link u dołu każdej strony "Zgłoś sugestię".

Powodzenia.
- 10 lat temu
Martulinka - Polecam tez przegladnac SPAM na poczcie. Mi tam wpadlo. - 10 lat temu
serbio - Dzięki za informację abonament przedłużony i news był w spamie na poczcie.
- 10 lat temu

Jak miło trafić na promocję i móc wrócić do ukochanej nauki :-)
futbolowa
anialew - Miło Cię znowu widzieć. Co u Ciebie, jak w stadle rodzinnym? Wesołych Świąt i dużo pozdrowień - 10 lat temu
futbolowa - Wszystkiego dobrego na święta! :)

Mnie również miło Was wszystkich widzieć.

W ostatnich miesiącach poznałam nowy język (esperanto), od trzech tygodni jestem mamą i już nie mogę się doczekać, aż zacznę córę uczyć języków :-)
- 10 lat temu
anialew - Wielkie gratulacje i uściski dla Ciebie i Twojej córeczki-przyszłej poliglotki. Pozdrawiam bardzo - 10 lat temu