H | Hypnos |
W | Wiolaen |
Ewa_G1967 - Zrobiłas świetny plan i co wazne trzymasz się go kurczowo.
Spróbuję soebie zrobić podobny do motywacji. Dziękuję!!! - 13 lat temu |
|
DAD - @Helineth - bardzo mi sie podoba Twój blog. Na serio... po prostu jest jakoś taki dla mnie bardzo motywacyjny, nawet nie wiesz jak bardzo :)
Dodałem do ulubionych :) - 13 lat temu |
+1 |
Wiolaen - DAD - dzięki :) no on miał być z założenia motywacyjny/ motywujący ale mnie, jeżeli przy okazji jeszcze ktoś się załapie to super :)
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
yathe |
yathe |
TLK - ta stron BBC jest "The BEST" -:)
a dobry słownik też nie zawadzi mieć w postaci papierowej -:) [ i to zarówno ang-pol jak i pol -ang ] - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
H | Hypnos |
Wiolaen - Ja nie mam premium i raczej będę miała... Jestem na eTutorze od ponad roku i zwykły abonament sprawdza się w moim przypadku idealnie. I tak nie mam kiedy ogarniać wszystkich jego opcji... :)
-
13 lat temu
|
+1 |
TLK - Premium jest OK, zwłaszcza jak potrzebujesz wsparcia w postaci sprawdzania prac, niestety cena jest mocno wygórowana
-
13 lat temu
|
+1 |
TLK |
Hypnos - http://www.gandalf.com.pl/b/longman-slownik-wspolczesny/ o taki słownik chodzi ? Widzę że będzie trzeba trochę wyłożyć ale lepiej na coś co inwestuje w siebie niż w durnowate gry jak moi rówieśnicy ;) Możecie polecić mi jakieś dobre opracowanie Murphiego ? Trochę was męczę ale wole zebrać opinie wasze zamiast kupię jakiegoś "śmiecia"
-
13 lat temu
|
|
yathe |
Notatki gramatyczne od poziomu B1 po angielsku - zaszło jakieś nieporozumienie.
Czy jesli jest sie na poziomie B1 to jest sens kupic business english?