jacek811 |
phasola |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Ewelina79 |
piotrpiotrpiotrpiotr - Jeśli można wiedzieć, o jakim portalu mowa? Wróciłem do nauki angielskiego. Z pisaniem i słuchaniem radzę sobie co najmniej dobrze, nad mówieniem muszę solidnie popracować.
-
11 lat temu
|
-1 |
starylogin_kingasz3 - Cześć, Z jakiego portalu międzynarodowego korzystasz ? Łączysz się przez Skaypa ? Daj znać na maila : [...]@op.pl ( nie wiem czy na forum można zamieścić informacje o portalu internetowym ). Pozdrawiam, Kinga
-
11 lat temu
|
|
Ewelina79 - Źle napisałam, mając na myśli "rozmawanie" miałam na myśli pisanie z różnymi ludźmi z całego świata albo z native speakerami też na różnych forach ogólnie dostępnych w sieci, ja przeważnie siedzę na forach podróżniczych, bo to akurat mnie interesuje. Na skypie też rozmawiam po angielsku.
-
11 lat temu
|
|
ala_nina |
jacek811 |
ala_nina - Wybór schematu zależy w dużej mierze od tego ile czasu można poświęcić na naukę oraz jakie efekty chce się osiągnąć. Inaczej uczysz się jeśli chcesz zdać egzamin na certyfikat, inaczej jeśli zależy Ci na szybkiej nauce mówienia, a jeszcze inaczej kiedy będziesz pisać np. bloga po angielsku.
-
11 lat temu
|
+3 |
Jimbo86 |
S | simmy |
zorija |
Wątek motywacyjny dla wszystkich użytkowników
jak szybko moge sie nauczyć jęz.angielskiego jestem po 50 roku życia .