ZALOGUJ SIĘ

Brak możliwości dodania swoich zdań

2 miesiące temuostatnia aktywność: 4 tygodnie temu
W aplikacji cały czas mi brakuje brak możliwości dodania swoich zdań, W-tutora mam przez słownik Diki i dodatnie z diki Słówek i zdań wg mnie jest najważniejsze ale chętnie dodałambym też zupełnie swoje zdania. Poza tym chętnie bym widziała informacje o popularności danego słowa tak jak jest w Diki* , jak także przycisk sprawdź inne znaczenie tego słowa.
D
DOROTAHE

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Zaakceptowana przez pracownika eTutor
Jest taka opcja, regularnie z niej korzystam. Klikasz "dodaj własny element" (czy jakoś tak), potem wpisujesz zdanie w języku, którego się uczysz, potem sekwencja spacja, znak równości, spacja i dalej leci tłumaczenie. Przy niedoskonałościach niemieckiego diki to podstawa.
Anna.Golianek
2 miesiące temuzmieniany: 2 miesiące temu

Szukając haseł w naszym słowniku, będą pokazane wszystkie możliwe tłumaczenia zawarte w Diki. Natomiast tylko w słowniku stosujemy oznaczenia dotyczące popularności haseł (gwiazdki).
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
DOROTAHE - No i szkoda .. muszę wchodzić do słownika i sprawdzać jak popularne jest dane słowo, już nie raz nauczyłam się słów których nie rozumiał nauczyciel, a znowu tych co powinnam znać nie mam - 4 tygodnie temu