ipon |
rupcio |
ipon - Rupcio tyle dobra się marnuje Diki ma nowe 2,5 mln zdań a jestem na takim etapie,że jak rozmawiam z Anglikiem nie ma problemu wystarczy zrozumieć parę słów i już wiesz o co chodzi.A tej niby dobrej roboty Tutora dla ogółu to mi żal; to nie dla mnie te nowości. Ja jestem, nie wiem ile poziomów niżej, nie powiem,że nic do mnie nie trafia,trafia sporo ale o wiele za mało.Szans na tłumaczenie nie mamy musimy się zadowolić wąchaniem kwiatów przez celofan.Pozdro
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
rupcio |
ipon - ale masz czarny humor rupcio wąchamy przez celofan inne opcje te od korzonków odłóżmy na bardzo,bardzo daleką przyszłość.Psucie forum im się nie nie znudzi. Ostatnio to jakaś ich mania.
-
11 lat temu
|
+1 |
rupcio |
ipon - Swięta prawda wracaj rupciu do nauki , miłego wieczoru , pa
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+1 |
A | anialew |
ssunnydayss1 |
e.lukasiewicz |
quantum137 |
ipon - Sama z tych zdań też nie korzystam .Wiele więcej pożytku jest z mniejszej ilości materiału ale tak podanego,że można go i przyswoić,i zrozumieć,i zapamiętać.
Narki i pozdro Rafale - 11 lat temu |
+1 |
Grafika przy słówkach/zdaniach/przykładach budowana analogicznie jak w aplikacji memrise
Czy jest przewidziana promocja na Business English dla stałych uczestników kursu?
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/watek/340042-2_5_miliona_nowych_przykladow_angielskich_zdan_w_Diki.html - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu
odpowiedz czy z tego miejsca przesłałeś mi pozdrowienia?Cudnie tam u Ciebie. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu