ZALOGUJ SIĘ

Nauka hiszpańskiego na etutor - najlepsza metoda.

3 miesiące temuostatnia aktywność: 3 miesiące temu
W jaki sposób uczyć się hiszpańskiego na etutor, żeby było widać jak najszybciej efekty?
W
Wasylij7

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

Regularnie.

Niestety, formularz odpowiedzi uznaje tę wypowiedź za zbyt krótką, więc ze względów czysto technicznych powtórzę: regularnie.
mroker

Jeśli rozważasz dodatkową naukę poza tą platformą, to w moim przypadku najlepsze rezultaty daje słuchanie po hiszpańsku, np. "Espanol con Juan" (youtube, podcasty).
mroker

Najlepiej dodawaj wszystko do powtórek i wykonuj je systematycznie. Jeżeli masz dodatkowy czas możesz wykupić lekcje na platformie Preply. W poniedziałek będę tam miał moją trzecią lekcje.
szytenhelm1

IMHO Kurs hiszpańskiego na etutor jest taki se. Ja dodaje wszystko jak leci do powtórek, ale głównie się uczę z serii książek z preston publishing. Dodatkowo otaczam się językiem jak mogę, czasopisma dla uczących się języka (np. Español? Sí, gracias, albo niemiecki Ecos magazine), na Instagram czytam sobie wpisy z prasy hiszpańskiej El País, el Mundo. Do tego jest duzo świetnych nauczycieli hiszpańskiego w sieci, których warto obserwować.
Zapiety
Zapiety - A jeszcze super są filmy z dream in Spanish polecam, są poziomowanie i można wybrać określoną tematykę. Super poprawia rozumienie że słuchu i to hiszpańskiego nie tylko z Europy :) - 3 miesiące temu

Dokładnie! Regularność przede wszystkim, jest to podstawa nauki oraz wdrażania nowego nawyku. Jednak pojedyncze pominięcie, nie będzie tragedią. Najważniejsze, aby wrócić jak najszybciej. Pomocne będzie wykonywanie powtórek i otaczanie się tym językiem. Dodatkowo zachęcamy do sprawdzenia naszych gier językowych, dzięki którym możecie utrwalić wiedzę z kursu.
adrianna.wu
Pracownik eTutor