ZALOGUJ SIĘ

ćwiczenia są w innym języku niż język kursu

4 miesiące temuostatnia aktywność: 4 miesiące temu
Dzisiaj włączyłam ćwiczenia żeby pouczyć się włoskiego ale ćwiczenia wyświetlają mi się po angielsku. Np. memory - wymowa jest angielska, a mój kurs to j. włoski
K
kawojt
karol13807 - To chyba w aplikacji się coś spieprzyło. Mnie też cały czas wywala na angielski. - 4 miesiące temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 7

Może głupie pytanie, ale sprawdziłaś, czy nie przestawił Ci się język w ustawieniach?
I-Ka

Kurs eTutor włoski jest aktywny na Twoim koncie. Jednak z danych w systemie widać, że jako język nauki jest ustawiony język angielski. Z tego powodu widzisz ćwiczenia, które dotyczą nauki tego języka. W tej sytuacji należy zmienić język nauki z angielskiego na włoski.

W tym celu prosimy rozwinąć panel użytkownika (symbol trzech poziomych pasków, który znajduje się w górnym rogu strony), a następnie należy z rozwijanej listy odszukać punkt “Język nauki” i z cienkiej ramki dokonać zmiany języka nauki zgodnie ze swoimi preferencjami. Język nauki oznacza jednocześnie kurs, który obecnie jest aktywny na Twoim profilu.

Jeżeli ta opcja nie będzie pomocna, prosimy napisać na adres e-mail [...]@etutor.pl i załączenie zrzutu ekranu przedstawiającego wspomniany przez Ciebie problem.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
4 miesiące temuzmieniany: 4 miesiące temu

ja się uczę hiszpańskiego i do wczoraj było wszystko dobrze. od wczoraj sam się jezyk na angielski przestawia. Może chcą żeby na siłę się uczyć angielskiego?
Etutor poprawcie ten błąd bo uciążliwe to jest
K
Krowka91
mniszka_k - Dokładnie. Ależ to irytuje... - 4 miesiące temu

Problem został zgłoszony do działu IT. Naprawimy go najszybciej, jak to będzie możliwe. Przepraszamy za niedogodności.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor

Właśnie też to zauważyłam. Ciągle się zmienia. Dobrze, że zostało to zgłoszone.
Katuszka

Chcemy poinformować, że zgłoszony problem został naprawiony.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor

Weszłam teraz w aplikacje i dalej mam angielski :( a ja się uczę hiszpańskiego
K
Krowka91
problemat - Krowka91 no trudno, teraz musisz uczyć się angielskiego... e-tutor tak chciał ;) - 4 miesiące temu
Krowka91 - nie da rady:) ale już chyba działa więc zajmę się moim językiem - 4 miesiące temu