Katuszka |
darkobo |
Katuszka - Dzięki za odpowiedź 😊 czyli trzeba przeboleć...
Myślałam, żeby obejrzeć ten film, ale nie wiem czy chcę oglądać dramat i tam chyba też są sceny przemocowe, to chyba nie dla mnie. - 4 miesiące temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
P | problemat |
Katuszka - To świetnie, że zostałeś zmuszony 😅
Ja zawsze mam takie poczucie, że mogłam się bardziej przykładać do nauki języka, ale niestety bardzo długo miałam przekonanie, że to nauczyciel ma mnie nauczyć, bo to jego praca i bierze za to pieniądze, a nie myślałam, żeby się samemu przyłożyć 😳 - 4 miesiące temu |
+4 |
problemat - Ja niestety jestem wielkim bumelantem i ograniczam moją działalność do tego, co muszę xd Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! Trzeba szukać pozytywów!
-
4 miesiące temu
|
+4 |
Dlaczego jestesmy na eTutor? Co wami kieruje?
🟠 [Wątek eTutora] 💬 Prompty do 🤖 ChatGPT związane z nauką języków
Poza tym na czytniku lub w aplikacji są wgrane słowniki, nie trzeba trzymać książki papierowej w jednej ręce a w drugiej wertować słownika.
Na początku jest trochę frustrujące, że nie zna się co 5, 8 słowa ale im dłużej czytasz tym lepiej Ci to idzie.
Sama napisz sobie książkę za pomocą ChatGPT na dowolny temat.
ChatGPT wprowadził funkcję long answers :-)
A najważniejsze jest aby czytać to co się lubi, wtedy czytanie to nie jest przykrym obowiązkiem.
W życiu nie przeczytał bym Lorda Jima po angielsku... - 4 miesiące temu zmieniany: 4 miesiące temu