wesker |
quantum137 |
quantum137 - I znowu pogrubiony tekst zniknął...ech:/
... link też zmarł... what the heck? - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
wesker - Quantum137 napisał: "Napisze jeszcze, że zdarza mi się przy okazji zgłaszania błędów popełniać... błędy"
Zdaję sobie sprawę z tego, że czasami można popełnić błąd, w końcu wszyscy się uczymy. Nauka każdego języka wymaga stałego powtarzania. Robienie powtórek, a przede wszystkim należy używać tego języka. - 13 lat temu |
+1 |
wesker - (nie zmieściłem się w poprzednim komentarzu...)
Tak jak już pisałem wcześniej zwyczajnie chodzi mi, żeby ten serwis był jeszcze lepszy. Jak dla mnie to jest on odkryciem i pewnym fenomenem pomocnym w nauce języka. Ja sam wiele nauczyłem się przez ten serwis. Zgłaszając błędy staram się go ulepszać jak pewnie i inni użytkownicy. - 13 lat temu |
+1 |
quantum137 - W każdym języku jest pewien margines na pograniczu uzusu i błędu także trzeba o tym pamiętać.
Język pod wieloma względami jest subiektywny także to co było kiedyś błędem z czasem płynnie, bądź skokowo staje się akceptowalne. Pisząc o swoich błędach przy wyłapywaniu błędów miałem głównie na myśli to co tu napisałem. Pozdrawiam i życzę udanych polowań na błędy:) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Zmiany dotyczące działu Wypracowania i automatyczne sprawdzanie tekstów
Na zadanie pytanie nie odpowiem jednoznacznie, ale są tutaj tacy, którzy dostali bonusy od etutora. - 13 lat temu
Trudno wyciągnąć wnioski bez wglądu w sprawę ale nie przejmuj się. Raczej każdy błąd prędzej czy później zostanie skorygowany:) - 13 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.