ggosia84 |
quantum137 |
TopMan - Na poprawianie prac oprocz checi i wiedzy potrzebny jest przede wszystkim CZAS.
ggosia tak jak napisal Rafal nie naciskaj na sile, napisz na priv prosbe o sprawdzenie danej pracy, moze Twoja prosba zostanie spelniona. Pozdrawiam, - 13 lat temu |
|
ggosia84 - wiem i wszystko rozumiem ale ja ogolnie napisalam nie chodzi tylko oby ktos moje zadania sprawdzal
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
E | efogt |
joke1 - Witaj efogt , mam pytanie mniej więcej związane z Twoją odpowiedzią. Czy warto teraz robić writing i speaking chodź i tak nie mam Premium , czytam sobie na głos i piszę np w notatniku. I jak dojdę do A2/B1 wykupić Premium i wtedy wszystko pouzupełniać ? A teraz skupić się na nauce.
Pozdrawiam. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
absolwentka - Ja też mam takie plany, ale pracę wstecz chyba nie są sprawdzane. Zresztą są jakieś limity w związku z przesłanymi pracami.
-
13 lat temu
|
+2 |
dehen - Jak zobaczyłam jakie są ceny konta premium to też się nad tym zastanawiałam, chciałam pisać dużo prac, wykupić konto na miesiąc i dać je wszystkie do sprawdzenia. Uświadomiono mi jednak, że nie ma to sensu, bo gdy piszesz jedną, dwie prace to bardzo ważnym jest aby ktoś Ci je sprawdził, żebyś wiedział jakie błędy popełniasz. Traci trochę sens pisanie 20 prac i robienie we wszystkich takich samych błędów, które ktoś znajdzie dopiero po jakimś czasie.
-
13 lat temu
|
+3 |
efogt - Rozumiem. Tylko posłuchaj, kiedy wykupisz premium to na miesiąc masz ograniczoną liczbę słów (a i tym samym wypracowań) do ocenienia. Tak samo speaking. Poza tym w pakiecie premium nauczyciele zadają z tego co wiem także wypracowania dodatkowe. Nie wiem jakie są zasady ze strony etutor. Od jakiego momentu oni sprawdzają wypracowania kiedy taki pakiet się wykupi. Wydaje mi się że można by tak zrobić skoro chcesz się skupić na konkretnej nauce.
-
13 lat temu
|
+3 |
efogt - Choć pisanie i czytanie to tez nauka. Z ryzykiem jednak, ponieważ ktoś może Ci nie sprawdzić tego...Myślę że to jest dobry pomysł. Ale decyzję musisz podjąć sam:) Musisz się upewnić czy prace "wstecz" są sprawdzane.
Pozdrawiam - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
dehen - chciałam pisać prace gdzie indziej i dopiero po wykupieniu je dodać do etutora ;], nie wiedziałam, ze jest limit tego ile sprawdzają, dobrze wiedzieć :) chyba jednak zapiszę się na kurs do normalnej szkoły językowej, żeby przećwiczyć speaking i writing przed egzaminem.
-
13 lat temu
|
+2 |
efogt - "Dehen"-pamiętaj że limit jest miesięczny. Miesięcznie można wykorzystać 2000(chyba) słów. Więc w następnym miesiącu będziesz mogła znowu napisać wypracowania nie przekraczając 2000 słów itd. W ten sposób wszystkie wypracowania zostaną sprawdzone w przeciągu dłuższego czasu a nie od razu:) Tak samo speaking, jest liczba słów które możesz nagrać ale w miesiącu. Każdy miesiąc ma swój limit.
-
13 lat temu
|
+3 |
efogt - Po za tym, ludzie, warto czytać regulamin!!! Który jest ogólnodostępny. Tam wszystko pisze dokładnie. Warto przed kupieniem czy podpisaniem czegokolwiek przeczytać warunki i zasady. Żeby potem nie było rozczarowań, ale to chyba raczej wszyscy o tym wiemy i nie muszę aż tak mocno tego przypominać. Czytajmy proszę warunki i zasady, w tym przypadku kupna:)
-
13 lat temu
|
+4 |
drumstick |
ggosia84 - Ok dzieki za komentarz ale jeszcze nie o to mi chodzi ale ok pozniej jeszcze ci napisze
-
13 lat temu
|
+1 |
prosze was o mala pomoc w ocenianiu innycy uzytkownikow
Oferta eTutor w związku z abonamentem na Premium eTutor