askawska |
quantum137 |
absolwentka - W takim razie po co tutaj są. Ktoś ich zmusza...- tak się zastanawiam! (edit) W sumie nie moja sprawa. Zauważyłam, że mam już kilka ignorów więc lepiej się nie wychylać. Pozdrawiam!
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+2 |
quantum137 - Muszę spytać moją szklankę z fusami...
Ja się ignorami nie przejmuje, na siłę nikomu nie będę pomagał. Natomiast będę się wychylał zwłaszcza jak widzę kombinatorstwo poparte brakiem wiedzy u co niektórych! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
absolwentka - Tobie za to wiedzy nie brakuje z tego, co widzę. Pozostaje brać przykład i zabrać się do nauki. Pozdrawiam;)
-
13 lat temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
absolwentka |
renatabaczek - Myślę, że problem ściągania dotyczy dużej części społeczeństwa ( uczącego się). Ludzie sądzą, że to ułatwianie sobie życia ( ten przedmiot mnie nie interesuje, nie przyda mi się, nigdy nie wykorzystam tej wiedzy).Najgorsze jest to, że ściągający nie traktują tego co robią jako czegoś złego-wręcz odwrotnie- to przejaw zaradności życiowej i sprytu, chociaż chyba bardziej cwaniactwa.
-
13 lat temu
|
+2 |
askawska - Do Absolwentki: uczę w gimnazjum i tutaj też mam do opieki grupę swoich gimnazjalistów. Przyznam, że w szkole zdarzało mi się już odrzucić prace skopiowane z internetu, i trochę się uspokoiło. Teraz moją zmorą są prace napisane po polsku i wrzucone w google tłumacza - to są dopiero kwiatki! Ale Twoja odpowiedź uzmysłowiła mi, że również pracom swoich uczniów, które piszą w ramach wspólnego testowania platformy, powinnam się przyjrzeć uważniej. Cóż, czeka mnie sporo pracy.
-
13 lat temu
|
+4 |
askawska |
wysylanie tekstow w ramach eTutor Premium, a reputacja
Czy też macie problem z pisaniem writingów po resecie konta?
Jak przygotowac sie do rozmowy o prace po Angielsku ?
W końcu lekcję trzeba zaliczyć, to nie był przypadkiem jakiś premium user z abo wykupionym przez firmę? ;) - 13 lat temu