askawska |
quantum137 |
quantum137 - Tak a kto będzie sprawdzał poprawki tego użytkownika?:D ...i jaką karę poniesie za częste wtopy i brak profesjonalizmu?
Bo tak to będzie wyglądało... - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
dania57 |
askawska - Słusznie, o tym nie pomyślałam, a zdarzyło mi się poprawić jeszcze po sprawdzającym jakieś błędy, które mu umknęły, i vice versa - po mnie też już poprawiano. I masz też rację, że czasem jak ktoś edytuje swoją wypowiedź albo ją usunie, to trudno się połapać, o co chodzi.
Dzięki za wskazówki. Pozdrawiam :) - 13 lat temu |
+2 |
esterka - Poprawiona praca jest przede wszystkim nieocenioną wskazówką, jakich błędów się strzec, dla tej osoby, która ją napisała. Własną pracę można odszukać łatwo. Piszę ten komentarz, bo moje teksty są poprawiane w Premium. Nigdy ich nie edytuję po poprawieniu przez nauczycielkę.
-
13 lat temu
|
0 |
mjosek |
esterka - Swoje wypracowania masz jak na dłoni - w zakładce "pytania" wybierasz, np. teksty, poniżej sortujesz wątki, zaznaczając tylko własne. W ten sposób masz zebrane wszystkie swoje wypracowania. Te, które ktoś ocenił mają zamiast zera z prawej strony jakąś liczbę. :)
-
13 lat temu
|
+1 |
askawska - z lewej chyba strony? :)
chociaż jeśli "stoją" do nas przodem, to ze swojej prawej. :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
esterka - z lewej, oczywiście :) Ale dla mnie lewa strona jest po trochu zawsze prawą stroną. Piszę prawą ręką, do innych czynności mam lewą :)
-
13 lat temu
|
+1 |
mjosek |
drumstick |
quantum137 - Dokładnie tak, tylko proszę o niezadawanie po raz 176 tego samego pytania...
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
mjosek |
anbar - jeśli chcesz drukować, to "od biedy" można zrobić zrzut z ekranu i wtedy wydrukować
rozwiązanie może nie jest rewelacyjne ale "jak się nie ma co się lubi..." ;) pozdrawiam :) - 13 lat temu |
+1 |
jerzy_pozoga - Witaj mjosek-Ja nie wiem w czym masz problem? U mnie wszystko drukuje! Ja mam W7-64 IE9, komp.ma dwa lata,Toshiba laptop. Prawą stroną myszki klik i już wybieram "druk" albo "podgląd druku".Jest u mnie program "wycinanie"to samo co zrzut z ekranu -Też dobry! Ajak coś się zatnie -to robię aparatem foto-pstryk!A z ręki to nastawiam na dwie sec. i pstryk! Dobre foto do pamięci na zaś!Zbieram prace celem analizy błędów.A eTUTOR.pl jest mi pomocny. Pozdrawiam. jkp
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
mjosek - No widzisz ale masz nowszy Windows 7 a ja mam Vistę.
Wiem że można też robić na skróty :). - 13 lat temu |
|
Problem z przejściem do dalszej części lekcji.
Uwzględniliśmy Wasze sugestie odnośnie pasków postępu
Nauka nie takie to proste jak sie moze wydawac
Czym i w jaki sposób różni się algorytm stosowany w eTutor od tego w Anki?
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪