jsepiol |
P | p-o-l-a |
Pawel3 - Zgadzam się w 100%!!!:) i dziękuję, że są, bo można się od nich wiele nauczyć:)
-
13 lat temu
|
+3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
R | radmar2 |
lukasfajger |
H | hannussia |
kames |
lukasfajger |
E | efogt |
quantum137 |
quantum137 |
Tez_ja - quantum137, nie tłumacz się. Ludziom poważnym nie musisz, ludziom niepoważnym (a mamy tu do czynienia z taką osobą) ... też nie musisz.
Poważni rozumieją bez tłumaczenia, niepoważni nie zrozumieją nigdy. - 13 lat temu |
+2 |
Hermenegilda - Rafale Ty jesteś Freak językowy w pozytywnym sensie.
Nie wierzę, że 90% czasu na etutor spędzasz na nauce, bo czego Ty się jeszcze tutaj możesz nauczyć? Chyba tylko cierpliwości do Nas, wyzyskujących Cię na okrągło i zasypujących pytaniami :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
Hermenegilda - Co jest pewne, że odwalasz kawał dobrej roboty!
Niestety jest to praca syzyfowa, gdyby tylko etutorowicze zechcieli od czasu do czasu użyć wyszukiwarki zanim postawią pytanie, ehh kolego mógłbyś swój bezcenny czas poświęcać wyłącznie na te najbardziej interesujące i skomplikowane pytania. WYTRWAŁOŚCI życzę :) - 13 lat temu |
+1 |
tadeuszs |
DAD |
Jokasta |
kames |
jsepiol |
barszczewskad -
Uprzedziłeś mój wpis,tak myślałam,zdarza się kazdemu z nas "zagalopować" .Ja wertujac pytania znajduję odpowiedzi na swoje wątpliwości ,korzystam z pracy innych. Podziwiam młodych ludzi ,obdarowując ich pracę + chciałabym ,żeby byli docenieni przez etutora.Odpowiedzi na forum to naprawdę duzy + tego kursu.Wszystkim pomagającym bardzo dziękuję a jesepioł w przyszłości może zostać jednym z nich ,czego bardzo,bardzo,życzę - 13 lat temu |
+5 |
quantum137 - To mnie teraz kolego zaskoczyłeś!!!
Pozytywnie:-) PS. Już nie przesadzaj, że w każdej kategorii;) Ja też chce mieć coś z dnia:) Nie przepraszaj to było nieporozumienie i tyle samo w tym Twojej winy co mojej. Pozdrówka! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
Ty takie osoby podziwiaj, nie krytykuj. - 13 lat temu