ZALOGUJ SIĘ

licznik ilości słówek w lekcjach

13 lat temu
Co się mogło stać, że licznik ilości słówek, który je zliczał podczas pisania zadań w lekcjach przestał działać.Niby błahostka , ale zwracano mi już uwagę za ilość, więc wole się trzymać polecenia.
wacek6713
quantum137 - Chyba są cały czas wprowadzane zmiany w serwisie, bo też zauważam dziwne zachowanie pewnych elementów na portalu. - 13 lat temu
wacek6713 - Witaj, bardzo możliwe.Tylko ja teraz coś pisze ,potem kopiuje do Microsoft office, sprawdzam ile tego jest i tak w koło. - 13 lat temu
SerwerBoos - Robię dokładnie tak samo :) Trochę irytujące, mam nadzieje ze licznik będzie hulał już niedługo. - 13 lat temu
efogt - U mnie działa, napisałam dzisiaj dwie prace, jedna miała 169 słów....
Pozdrawiam.
- 13 lat temu
paulina2701 - Po zapisaniu działa, tylko w trakcie nie liczy. - 13 lat temu
wacek6713 - Po zapisaniu pokazuje ilość,owszem.Ale ja nie jestem do tego stopnia perfekcyjny żeby pisać wszystko jednym tchem,więc musiałbym używać edytora - 13 lat temu
dania57 - a gdzie wy widzicie ten licznik pisząc pracę??
u mnie ilość słówek pokazuje się dopiero po wysłaniu tekstu.
- 13 lat temu
efogt - Sorry Wacek, pewnie było tak jak mówisz. Nie zwracałam na to uwagi w trakcie pisania. Po napisaniu pracy było po prostu policzone:)
Pozdrawiam. Danusia, jak się prace pisało to pokazywało ile jest słów w trakcie pisania, na stronie z pracą, pod okienkiem na dole:)
- 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Błąd zostanie jak najszybciej naprawniony. Przepraszamy za wszystkie niedogodności.
K
k.stencel
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
paulina2701 - U mnie też jeszcze nie działa :/ - 13 lat temu
TLK - u mnie nie działa -:( - 13 lat temu

Szczerze mówiąc u mnie wciąż licznik pokazuje 0. Natomiast po wpisaniu tekstu i zaakceptowaniu go - licznik znika. Co może być nie tak?
S
SerwerBoos

Nadal nie działa, ale można to obejść. Trzeba po zapisaniu tekstu wrócić do edycji, to liczba słów się pokaże. Niestety, nie zmienia się, jeżeli się coś dopisze lub usunie. A po ponownym wysłaniu na serwer znów znika.

A Pani Kamila jest też od spraw technicznych? :) A od finansowych? :) Bo po sprawdzeniu tekstu wypracowania pokazują mi się "dymki", które chcą, żebym opłaciła abonament etutor angielski(?), inaczej nici z syntezatora mowy.
esterka