![]() | darkobo |
![]() | piotrek0515 Pracownik eTutor |
darkobo - Proszę czytać dokładnie. Nie chodzi mi o to, że system nie zaliczył drugiego poziomu wyzwania, tylko o to, że nie pokazuje zaliczenia kolejnego (drugiego) poziomu kursu. Z Pana odpowiedzi wynika, ze system widzi zaliczony drugi poziom kursu, nie pokazuje go jednak przy opisie wyzwania, gdzie dalej jest 1 z 3.
-
6 lat temu
|
|
![]() |
+1 |
darkobo - Dziś w profilu pojawiło się już "2 z 3". Nie wiem czy to działanie załogi eTutora, czy może było to związane z tym, że lekcje, które były przerobione w grudniu 2015 r. i które system oznaczył jako zaliczone, tak naprawdę zaliczone nie były (coś tam pamiętam, że działo się przy aktualizacji kursów), a teraz przerobiłem (zakończyłem) je powtórnie.
Jeśli tak, to po raz kolejny ponawiam apel, aby niezaliczone-zaliczone wcześniej lekcje w jakiś sposób były oznaczane, aby wiadomo było co powtórzyć. Choć z drugiej strony, wraz z upływem czasu problem pewnie sam się rozwiąże, tak jak w tym przypadku ;) - 6 lat temu |
|
parseq - Cóż, powtórek ćwiczeń nigdy dość. Lepiej może podejść do tego z takim dystansem. :-)
-
6 lat temu
|
|
darkobo - Dystans dystansem, ale "Ordnung muss sein", jak mówią zaprzyjaźnieni studenci sąsiedniego kursu ;)
Jeśli zwrócisz uwagę na to, kiedy pojawił się pierwszy post, to zauważysz, że parę dni mi zajęło znalezienie niezaliczonych-zaliczonych lekcji. Jasne, że nie krzywduję sobie powtórek i pewnie po przerobieniu wszystkich poziomów będę je ponawiał, wolałbym to jednak robić w założonym przez siebie tempie i kolejności ;) - 6 lat temu |
|
parseq - "Ordnung muss sein" klingt mir etwas zu preußisch. Der Entropieanstieg ist doch unausweichlich. Daher (aus meiner Sicht): "Ordnung wäre empfehlenswert". :-)
-
6 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Czy jest oferta kursu przygotowującego do egzaminu ósmoklasisty?
Nowy kurs Business English na platformie eTutor
Na jakim poziomie jest kurs Travel English???
Say It! - kurs wymowy: czy spełnił oczekiwania?
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.