darkobo |
piotrek0515 Pracownik eTutor |
darkobo - Proszę czytać dokładnie. Nie chodzi mi o to, że system nie zaliczył drugiego poziomu wyzwania, tylko o to, że nie pokazuje zaliczenia kolejnego (drugiego) poziomu kursu. Z Pana odpowiedzi wynika, ze system widzi zaliczony drugi poziom kursu, nie pokazuje go jednak przy opisie wyzwania, gdzie dalej jest 1 z 3.
-
6 lat temu
|
|
piotrek0515 - Przepraszam za nieporozumienie w tej kwestii. Już działamy, aby naprawić usterkę. Gdy uda się rozwiązać problem, odezwiemy się.
-
6 lat temu
|
+1 |
darkobo - Dziś w profilu pojawiło się już "2 z 3". Nie wiem czy to działanie załogi eTutora, czy może było to związane z tym, że lekcje, które były przerobione w grudniu 2015 r. i które system oznaczył jako zaliczone, tak naprawdę zaliczone nie były (coś tam pamiętam, że działo się przy aktualizacji kursów), a teraz przerobiłem (zakończyłem) je powtórnie.
Jeśli tak, to po raz kolejny ponawiam apel, aby niezaliczone-zaliczone wcześniej lekcje w jakiś sposób były oznaczane, aby wiadomo było co powtórzyć. Choć z drugiej strony, wraz z upływem czasu problem pewnie sam się rozwiąże, tak jak w tym przypadku ;) - 6 lat temu |
|
parseq - Cóż, powtórek ćwiczeń nigdy dość. Lepiej może podejść do tego z takim dystansem. :-)
-
6 lat temu
|
|
darkobo - Dystans dystansem, ale "Ordnung muss sein", jak mówią zaprzyjaźnieni studenci sąsiedniego kursu ;)
Jeśli zwrócisz uwagę na to, kiedy pojawił się pierwszy post, to zauważysz, że parę dni mi zajęło znalezienie niezaliczonych-zaliczonych lekcji. Jasne, że nie krzywduję sobie powtórek i pewnie po przerobieniu wszystkich poziomów będę je ponawiał, wolałbym to jednak robić w założonym przez siebie tempie i kolejności ;) - 6 lat temu |
|
parseq - "Ordnung muss sein" klingt mir etwas zu preußisch. Der Entropieanstieg ist doch unausweichlich. Daher (aus meiner Sicht): "Ordnung wäre empfehlenswert". :-)
-
6 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Czy jest oferta kursu przygotowującego do egzaminu ósmoklasisty?
Przez ile czasu pojawiają się powtórki?
Nowy kurs Business English na platformie eTutor
Na jakim poziomie jest kurs Travel English???
Say It! - kurs wymowy: czy spełnił oczekiwania?
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.