elavi73 |
quantum137 |
elavi73 - Hehe, kłopoty ze słuchem :D Stara jestem. Dzięki za wyjaśnienie. Też pozdrawiam.
-
13 lat temu
|
+2 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
yathe |
Ewa_G1967 - Super odpowiedź. Zapytam Cię skąd u Ciebie angielskie litery na klawiaturze, masz może jakiś program??
-
13 lat temu
|
+2 |
yathe - każdy słownik na CD ma opcje "kopiuj" co umożliwia wklejanie zaznaczonego tekstu w każde miejsce na kompie, nawet w commenty ;)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+3 |
A | Andy1957 |
yathe - To nie są mądrości tylko wnioski, ale ok: zatem znajdź np. moją "mądrość" czy też "mądrość" quantuma w słownikach... Zmartwię Ciebie: my przynajmniej, podobnie jak i większość na tym forum mamy zdolność wyciągania wniosków i nie musimy niczego bezmyślnie 'przepisywać ze słownika' ;)
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+8 |
quantum137 |
paulina2701 - Andy1957 od chwili, gdy się tu pojawił sieje zamęt. Najpierw głupie pytania o wszystko i o nic zarazem, a teraz to już takie tendencyjne czepianie się wszystkiego. Może w końcu się znudzi, albo po prostu dorośnie (w co jednak niestety wątpię)...
-
13 lat temu
|
+3 |
quantum137 - Po jego wypowiedziach widać, że ma jakieś poważne problemy osobowościowe ale psychologiem nie jestem i wstrzymam się od dalszych spekulacji.
-
13 lat temu
|
+5 |
M | moribundus |
jerzy_pozoga |
elavi73 - Dziękuję bardzo za "+" i za miłe słowa. Nie chcę się chwalić, ale dźwięczne (H) potrafię wymówić, tak samo jak piękne kresowe (Ł) prosto z Wrocławia. :)
-
13 lat temu
|
|
jerzy_pozoga - Witam elavi73-
Dawno temu chodziłem do fryzjera z szyldem "Fryzjer Lwowski" we Wrocławiu. Uczyłem się rozmawiać, "A Pan skąd ? Ta jaaa z Wrocłaaaaawia! Nie poooznał by ?" Haa...? -jkp - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
podobnie jest z pytaniem: Kiedy mogę odebrać samochód?
Błąd narratora w lekcji A1-35 (angielski) dla frazy:" What does it look like?" ?
Lektor w słownictwie pochodzi z Polski czy z Niemiec?
----------------------------------
Ja mam dobre słuchawki i CZYSTE USZY ! Byłem u doktora.
Lektor mówi poprawnie- sanks.
A w kinie (Metro G.Meyer)czasami wymawiali- sanks, sank you.
-jkp - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu