S | SuperValue |
![]() | darkobo |
parseq - 2.1: price ticket / price tag
2.7: mental evolvement, mental engagement, mental evolution ?? (bardzo naciągnięte, w ramach zabawy językiem) 1.1: famous for !!! 1.5: hand in !!! - 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | parseq |
SuperValue - 1. Człowieku, poprosiłem o pomoc nie o komentarz na ten temat, znalazł się dobry człowiek, pomógł.. tyle w temacie.
2. Prosze 3. To nie Mac Donald. - 6 lat temu |
|
parseq - 1. Wyręczanie jest jak doping - szkodliwe. Pomoc według mnie pozorna... Przecież tych odpowiedzi tak nie przyswoisz tylko Zakujesz-Zdasz-Zapomnisz.
3. McDonald's. - 6 lat temu |
|
SuperValue - No ale o to mi chodzi, zakuć - zdać.. i zacząć uczyć się Angielskiego na poważnie. Ktoś Cie wyprzedził w progresji ciężaru na siłowni że ciągle mówisz o dopingu? :D
-
6 lat temu
|
|
Diversis - Bez złośliwości z dwóch stron, niczemu nie służą ;-)
Mi osobiście się spodobało rozwiązywanie tego, zwłaszcza że z przyimków nie czuję się mocny. Dopóki na etutor nie pojawią się ćwiczenia przekrojowe, można się pobawić w takie zadania. Oczywiście, jeśli SuperValue zacznie co chwilę wrzucać prace domowe, to rozwiązując je bardziej mu zaszkodzimy niż pomożemy (wspomniana przez parseq metoda ZZZ). Liczę jednak, że do niczego takiego nie dojdzie. - 6 lat temu |
+3 |
🟠 [Wątek eTutora] 💬 Prompty do 🤖 ChatGPT związane z nauką języków
Widzisz w sobie realną możliwość by wyciąć z obecnego planu dnia 2h dziennie na języki? Wiesz jakie to chomąto?
Z jakiego poziomu startujesz A0 - A1 - A2? - 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu
Atutami eTutora są: algorytm rozkładania powtórek słownictwa i mechanizm motywacyjny do regularności. Bez regularności będzie klapa, powtórki słówek utoną.
Na eTutor obecnie nie ma przekrojowych ćwiczeń z gramatyki. - 6 lat temu