J | jkupracz |
G | gosia369 |
parseq - Na egzamin certyfikacyjny można nazbierać sobie monet (cena 9000 monet albo 169zł).
Ja po 115 dniach nauki mam 5800 monet na koncie. - 6 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
piotr.grela |
munk2 |
G | gosia369 |
Ste - Zgadzam się w 100 % :) Też mam przeważnie 100 % w krótkich testach bo wszystko jest na świeżo. Myślę, że lepsze by były testy np po 10 lekcjach niż po każdej. Lepiej by to weryfikowało naszą wiedzę i wiedzielibyśmy nad czym musimy bardziej popracować.
-
6 lat temu
|
+3 |
patulec - Potwierdzam, że taki test mógłby się przydać. Ale póki go nie ma, to może podpowiem Wam jak ja weryfikuje czy sie nauczyłam.
Nie zawsze przechodze lekcje i tematy od razu i nie zawsze od razu robie test, dlatego że nie zawsze tez mam warunki zeby cos odsłuchać albo bardziej sie skupić, więc niektóre tematy zostawiam na później. Jeżeli tak jest to robie kilka zadan z danego tematu, tak żeby lekcje były skonczone powiedzmy na poziomie 70% i przechodze do nastepnych, a w międzyczasie robie powtórki. Po kilku dniach wracam do zaczętych lekcji, kończe je i robie test... no i nie zawsze jest 100% i to mi pokazuje nad czym jeszcze popracować. - 6 lat temu |
|
piotr.grela |
B | Barbara.m |
parseq |
parseq |
parseq |
parseq |
Shay - Ciekawa apka, niestety nie ma poziomu immediate, wybór pomiędzy begginer a advance. Pomimo to, całkiem niezła apka, tłumaczy dlaczego popełniliśmy błąd.
-
6 lat temu
|
|
parseq - Na poziomie Beginner testuje też aspekty, których nie było na eTutorowym kursie A1/A2 (albo mi umknęły).
Wytłumaczenie jest, ale często długo muszę je "przeżuwać". PS. poziom immediate vs. intermediate? 😇 - 6 lat temu zmieniany: 6 lat temu |
|
Diversis - Także używam od niedawna Grammar Test'a, jest dobrym uzupełnieniem nauki na e-tutor (a przynajmniej do czasu, aż tutaj nie pojawią się jakieś testy)
Po cichu liczę też na to, że kiedyś się tu pojawią zadania typu "rywalizacja z innym użytkownikiem", ot zwykłe powiedzmy 5 pytań i monety za wygraną ;-) - 6 lat temu |
+2 |
parseq - eTutor - mam wrażenie - niestety konsekwentnie nie zabiera głosu w sprawie zgłaszanego zapotrzebowania na obszerniejsze, bardziej przekrojowe testy. Popycha to nas uczących się (jak widzę) w stronę konkurencyjnych produktów. Niekoniecznie jest to najefektywniejsza droga, bo brakuje jej ścisłej synchronizacji z kolejnością materiału lekcyjnego na eTutor.
Być może firma eTutor uważa, że obszerniejsze testy przekrojowe mogłyby wielu uczących swymi wynikami pozbawić iluzji, zestresowac(?), co być może szkodzi biznesowemu charakterowi działalności. Byłoby to smutne... - 6 lat temu |
+2 |
E | edi7778 |
adrianna.wu - @edi7778 pomocne informacje przesłałam w wiadomości na adres e-mail powiązany z Twoim kontem :)
-
2 lata temu
|
|
Dla czego po kolejnej aktualizacji mam zero z np.3 przerobionych lekcji
Czy warto rozpoczynać od A1, choć zna się już podstawy?
Aktualizacja poziomu B1 - dodanie nowych tematów i lekcji
Grywalizacja w eTutor - zdobywaj monety za naukę i wymieniaj je na nagrody :)
Odświeżenie poziomu A1 kursu eTutor angielski
Planowane zmiany w sposobie prezentacji lekcji
jak szybko moge sie nauczyć jęz.angielskiego jestem po 50 roku życia .