E | efogt |
lukaszgd - Dokładnie :) Też czasem czekam aż ktoś sprawdzi moją pracę ale wiem że to ich dobra wola i nie mam pretensji do użytkowników ;) sam staram się sprawdzać te początkujące prace, z faktu że jestem na razie na początkującym poziomie może kiedyś przyjdzie pora na bardziej wymagające prace :)
-
13 lat temu
|
+1 |
efogt - Pozdrawiam:)Dobrze że są tu takie dziewczyny co to robią, trzeba wkładać w to naprawdę dużo pracy i cennego czasu:)
-
13 lat temu
|
+1 |
efogt - :) Na pewno w końcu się doczekasz:) Wystarczy mieć odrobinę cierpliwości:) Pozdrawiam.+
-
13 lat temu
|
|
Jokasta - Witam, jak tylko będę miała czas zerknę na Wasze wypracowania, pozdrawiam. + dla Was
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
I | iski |
lukaszgd - Przy nicku nie masz "Premium". Wygląda mi na to że masz zwykłe konto..., ale mogę się mylić. Jak masz premium to ekipa etutor ma jakiś określony czas na sprawdzenie Twojej pracy
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
+1 |
efogt - Skoro masz pakiet premium to Twoje wypracowanie zostanie sprawdzone przez nauczyciela w ciagu 48 godzin bodajże. Mozesz się komunikować ze swoim przydzielonym nauczycielem poprzez e-maila. Także pytanie które zadałaś a masz pakiet "Premium"( o którym nie ma informacji pod Twoim zdjęciem?)- zostanie na nie udzielona odp. w ciągu 48 godzin. Na pewno masz pakiet "Premium?" Nie ma od tym informacji pod Twoim zdjęciem?
-
13 lat temu
|
+2 |
TLK - a jeśli wykupił to może nie został uruchomiony przez admina
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
|
Zmiany dotyczące działu Wypracowania i automatyczne sprawdzanie tekstów
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2023? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪