jerzy_pozoga |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
piotr.grela |
jerzy_pozoga - Hi Piotrze- a dla przykładu "niemiecki wurst"- nie ma NIC wspólnego z polską kiebasą. Byłem w Egipcie i tam zakupiłem kiełbasę, ale jaka? Nigdy nie zapomnę bo to była mieszanka z krowy + świnka, coś paskudnego! I nie życzę sobie tego na obiad!
-
7 lat temu
|
|
pkomarek1 - tak samo można się dziwić, że rosjanie dodają śmietanę do pierogów z mięsem. Przy czym pielmieni ze śmietaną smakują najlepiej... ;)
- 7 lat temu zmieniany: 7 lat temu |
+1 |
jerzy_pozoga - Hi- znam mocny numer- zaproszony byłem na przyjęcie z Ukraincem, a on wszystkim pokroił białe (świnskie) SAŁO! na zagrychę do gorzały lokalnego wyrobu. Oni również do każdej kawy dodają cytrynę, Hm...?
-
7 lat temu
|
|
pkomarek1 - To dobrze zrobił - tłuszcz spowoduje, że alkohol będzie wolniej wchłaniany przez błonę żołądka, więc się i dłużej wytrzyma...
-
7 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.