prwimmer |
prwimmer |
piotr.grela - Zanim znalazlem Etutora, tez korzystalem z Supermemo a na poczatku mojej fascynacji Angielskim bylo takie wydawnictwo Easy English. Supermemo bylo niesamowitym programem przed Etutorem. Bledem Supermemo bylo, ze przestali sie rozwijac. Maja za mala baze slow i zwrotow i nie mozna dodawac notatek do powtarzanych elementow. W dalszym ciagu korzystam z Supermemo ale w bardzo ograniczony i w swoisty sposob. Supermemo ma wspanialy kurs poswiecony wymowie angielskiej i amerykanskiej.
-
7 lat temu
zmieniany: 7 lat temu
|
+1 |
prwimmer - Piotr Woźniak dalej pracuje nad Supermemo, ale jako osobna firma. Doszedł do numeru SM17, rozwija od lat incremental reading.
- 7 lat temu |
|
piotr.grela - Wimmer- cos mi to nazwisko mowi... Osoba o tym nazwisku, Pawel Wimmer tez byla tworca Super Memo. Incremental reading ciekawe podejscie do czytania szczegolnie ksiazek naukowych.
-
7 lat temu
|
|
prwimmer - Ja byłem propagatorem tej metody w prasie komputerowej. Najwcześniejszy. mój tekst o SM jest z 1991 roku, w miesięczniku Enter. Do dzisiaj zachowuję sympatię dla tego programu.
-
7 lat temu
zmieniany: 7 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
Skuteczne zarządzanie słówkami niedawno dodanymi do powtórek i ich powtarzanie
Tutaj to użytkownik może tworzyć listy słówek zawierające wybrane przez siebie elementy i ma do dyspozycji możliwość powtarzania ich tak często, jak chce. W przypadku dodania odpowiednio dużej ilości elementów można w ten sposób powtarzać ogromnej ilości słownictwa
Więcej informacji na temat wspomnianego modułu można znaleźć tutaj: https://www.etutor.pl/help/special-repetitions - 7 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.