pvpfleczu |
G | gosia369 |
pvpfleczu - To by się zgadzało, bo w tym dniu nie dostałem żadnej monety. Dzięki za info :)
-
7 lat temu
|
+1 |
pkomarek1 - Mimo to warto by, żeby etutor w końcu dopisał wiersz czy dwa tekstu, wyjaśniającego, jaki warunek trzeba spełnić, żeby podolać wyzwaniu...
-
7 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
dawidturek |
pvpfleczu - Zgadza się, używałem powrotu do przeszłości w tym tygodniu, ponieważ system nie zaliczył mi dnia w którym wchodziłem na eTutor. Wchodziłem tylko po to, żeby odświeżyć sobie teorie. Nie zdobyłem w tym dniu żadnego punktu. Następnego dnia musiałem dać powrót do przeszłości, bo według poprzedniego dnia nie wchodziłem na stronę.
-
7 lat temu
|
+1 |
dawidturek - Dziękujemy za informację, prosimy o przesłanie wiadomości na adres: [...]@etutor.pl. Nasi programiści sprawdzą dokładnie historię nauki oraz logowań i gdy przeanalizują całą sprawę, skontaktujemy się z Panem drogą mailową.
Pozdrawiamy. - 7 lat temu |
|
S | SmallM |
B | Barbara.m |
aleksandra.rosiek |
B | Barbara.m |
aleksandra.rosiek - Pani Barbaro, ponownie bardzo dziękujemy za sugestie - będziemy mieć je na uwadze i na pewno sprawdzimy, czy naliczanie monet za przerobienie zaliczonych ale zmodyfikowanych lekcji, będzie możliwe do wprowadzenia. Pozdrawiamy serdecznie.
-
7 lat temu
zmieniany: 7 lat temu
|
|
czy punkty z gier wliczają sie do monet. jak zebrać szybko monety
Grywalizacja w eTutor - zdobywaj monety za naukę i wymieniaj je na nagrody :)
Dlaczego testy są tak banalne i infantylne?
🟠 [Wątek eTutora] Zmiany w cenniku + nadchodzące promocje na platformie
Dlaczego nie mogę korzystać z opcji słówka pomimo opłaconego abonamentu?