agnieszka.kw Pracownik eTutor |
A | AgataO94 |
agnieszka.kw - Tak, jednorazowa opłata = kurs na zawsze Twój bez żadnych ograniczeń.
Na stronie głównej znajdziesz odnośniki do stron promocyjnych dla poszczególnych języków. Zachęcam do zapoznania się. 🌷 - rok temu |
+6 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
vanillysky |
agnieszka.kw - Oferta obejmuje dwie opcje:
👉 jeden wybrany język w wersji “na zawsze” za 999 zł, 👉 pakiet pięciu języków w wersji “na zawsze” za 1699 zł. Na stronie głównej znajdziesz odnośniki do stron promocyjnych dla poszczególnych języków. Zachęcam do zapoznania się. 🌷 - rok temu |
+4 |
darkobo |
SilFx |
darkobo - Opcję płatności w ratach można zastąpić kredytem. Jest to co prawda dodatkowy koszt, ale przy Twoim zainteresowaniu kilkoma językami może mieć to sens. Chyba, że faktycznie taka szansa będzie pojawiać się co najmniej raz w roku.
A co do obaw, to wiesz, nothing ventured, nothing gained ;) . - rok temu |
+3 |
SilFx - O nie, tylko nie kredyt. Niby podobnie by wyszło, ale jakoś niekoniecznie chcę się w to wkręcać. Zresztą, mam od tygodnia abonament na hiszpański, od dwóch miesięcy na angielski, niech się najpierw spokojnie pokończą.
Nie wiem czy ta promocja się kiedyś jeszcze pokaże, ale skoro jest już drugi raz i to w przeciągu trochę ponad pół roku (wtedy to chyba były okolice listopada...), to można mieć takie nadzieje :) A jak nie, to będzie mi bardzo smutno, ale nic z tym nie zrobię. - rok temu zmieniany: rok temu |
+3 |
R | radmar2 |
agnieszka.kw - Dziękujemy za Twój komentarz i oczywiście jest nam przykro, że czujesz się rozczarowany.
1) Proszę pamiętać o zasadniczej różnicy między wspomnianymi rabatami: - ze zniżką lojalnościową można kupić praktycznie każdy kurs na wybrany abonament 3-miesięczny lub 24-miesięczny (na które z reguły nie ma promocji czasowych) lub 12-miesięczny, - zniżki czasowe dotyczą tylko określonego kursu na jeden wariant czasowy. W ten sposób staramy się zaspokoić potrzeby wszystkich Użytkowników: stałych i nowych. - rok temu |
+4 |
agnieszka.kw - 2) Jeśli chciałbyś otrzymać zwrot pieniędzy za wykupiony kurs podczas ostatniej promocji na wakacje - jak najbardziej masz do tego prawo :) Pisz śmiało na adres [...]@etutor.pl, wszystko załatwimy.
-
rok temu
|
+6 |
SilFx |
N | netis7 |
adrianna.wu - @netis7, w mailingu wkradł się błąd, został on już zgłoszony. Aktualnie aktywne kursy dostępne są na stronie - https://www.etutor.pl/profil/historia
-
rok temu
|
-1 |
netis7 - Wiem, że na Waszej stronie (https://www.etutor.pl/profil/historia) jest ta informacja, przecież napisałem (cyt: "Jedyny dowód to informacja na stronie eTutora.")
Pytałem o trwałe potwierdzenie wysłane do kupującego mailem. - rok temu |
+1 |
adrianna.wu - @netis7, na adres e-mail powiązany z Twoim kontem na platformie eTutor, przesłałam potwierdzenie zakupu, proszę sprawdź skrzynkę odbiorczą, spam lub inne dostępne foldery.
-
rok temu
|
+1 |
🟠 [Wątek eTutora] Kurs eTutor hiszpański ❤️💛❤️ Poziom B2 jest już dostępny!
🟠 [Wątek eTutora] Zmiany cen kursów językowych eTutor
🟠 [Wątek eTutora] Poziom B2 w kursie eTutor francuski już dostępny! 💙🤍❤️