J | johnisher100 |
B | Barbara.m |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
C | crh100 |
halkins - Te i inne zmiany to nie jest krok w tył.
To jest "podróż wehikułem czasu, co najmniej do średniowiecza" - 8 lat temu zmieniany: 8 lat temu |
+1 |
aleksandra.rosiek |
mlesniewska1 - póki co to na razie jest to tylko zapowiedź przywrócenia tej funkcjonalności, a nie konkretne działanie:-(
-
8 lat temu
|
+1 |
aleksandra.rosiek - Potwierdzam, że zgodnie z obietnicą, możliwość dodawania notatek w słowniku Diki została przywrócona. Pozdrawiamy serdecznie.
-
8 lat temu
|
+4 |
piotr.grela |
avayorica |
piotr.grela |
avayorica - Jak widac z wczesniejszych postow w tym temacie, taka funkcja byla. Dodawanie notatek bezposrednio w powtorkach jest bezuzyteczne w momencie gdy do swiezo dodanego słówka chce sie od razu dac wpis, bo to slowko gubi sie w innych slowkach do powtorzenia i trzeaby je wszystkie najpierw przerobic.
-
4 lata temu
|
|
piotr.grela - Pojawi się słówko w powtórkach to będę się martwił a tak niech sobie czeka w kilku tysięcznej poczekalni :-)
Ja dodaje słówka do powtórek "na żywo" podczas czytania książki czy ogladania filmów, vlogów. Dodawanie opisu, komentarzy do haseł za bardzo by mi przeszkadzało i rozpraszało. - 4 lata temu zmieniany: 4 lata temu |
+1 |
avayorica - No wlasnie ja tez dodaje przy czytaniu, a preferowalabym dodawanie do słówka zdania z ksiazki, w ktorym to slowko zostalo uzyte. Jako ze problem braku tej funkcji zostal wyjasniony to juz wszystko ok ;)
-
4 lata temu
|
|
N | netis7 |
piotr.grela - Tak racja. Korzystając z Diki.pl z poziomu przeglądarki można dodawać notatki ale korzystając z aplikacji Diki już nie.
-
4 lata temu
zmieniany: 4 lata temu
|
+1 |
Ile pojedyńczych wyrazów angielskich jest w Diki słowniku?
Brak możliwości dodawania własnych notatek do słówek
Grafika, jako dodatkowy element oprócz notatek- sugestia.