ZALOGUJ SIĘ

Aplikacja mobilna - tryb offline

10 lat temuostatnia aktywność: 10 lat temu
Witam,

mam pytanie co do aplikacji mobilnej. Używam jej już od jakiegoś czasu i wszystko ładnie działało jednakże od wczoraj nie mogę przejść w niej w tryb offline. Jako że nie mam pakietu internetowego jest to dla mnie spory problem. Przeinstalowanie aplikacji nic nie dało. Miał ktoś może podobny problem i mógłby pomóc się z nim uporać?
P
placko
karol.k - Wątek przeniesiony do działu "Forum". - 10 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Ja również mam z tym problem od samego początku. Przechodzenie w tryb offline trwa nieraz bez końca. Cały czas jest napis "przechodzę w tryb offline". Muszę zwykle dwa razy restartować aplikację i zwykle za trzecim razem udaje się przejść w tryb offline (zgodnie z przysłowiem "do trzech razy sztuka"). Cały proces jest jednak bardzo czasochłonny.
mniszka
absolwentka - Też tak mam i dlatego, gdy nie muszę to nie korzystam. Czasem zdążę się już tak wkurzyć, że włączam "etutka" w telefonie przez przeglądarkę, bo strasznie "zamula" Ten problem był już zgłaszany na "forum". Nie wiem, jak można sobie z tym samodzielnie poradzić - ja nie mam pomysłu. Liczę, iż możę w przyszłości będzie to działać lepiej. Pozdrawiam! - 10 lat temu zmieniany: 10 lat temu

Dziękuję za wiadomość i przepraszamy za problemy. Zgłoszenie zostało już wysłane do naszego programisty i zostanie naprawione najszybciej jak to możliwe.

Pozdrawiam,
Paweł Stróż
P
PawelStroz

Dzięki za reakcję :) Mam nadzieje, że uda się rozwiązać problem. Bardzo się przydaje ta opcja bo z aplikacji osobiście korzystam najczęściej w drodze do i z pracy do której mam dość daleko. Nie dość że świetnie zabija czas to jeszcze można się pouczyć przy okazji.
I tak wiem, że pewno jestem już jednym z nielicznych dinozaurów nie mających pakietu internetowego w telefonie :))
P
placko

Napiszę żeby zakończyć temat. Teraz wszystko działa. Procent postępu podany więc wiadomo ile czekać ale co najważniejsze przechodzi w tryb offline :) Dzięki!
P
placko