ZALOGUJ SIĘ

statystyka

15 lat temu
Zastanawiam się od kiedy liczone jest 7 ostatnich dni. Kiedy następuję nowy tydzień, czy 30 dni. Chodzi mi o to kiedy mogę spodziewać się utraty ostatnich punktów bycia w rankingu.
magg10

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

[quote=zenstef]
ps.na podstawie ,,Statystyki" wiem, że Dawidek 144 uczy się zdecydowanie w soboty /nie gniewaj się Dawid, że o Tobie piszę
zyczę powodzenia w nauce[/quote]

Oczywiście nie gniewam się :)
Chciałbym tylko dodać , że tak od maja moje powtórki były bardzo nieregularne i musiałem nadrabiać w weekendy ( głównie w soboty ) . Natomiast od września zmieniłem częstotliwość powtórek na "normalną" i staram się poświęcać ~ 1h na każdy dzień .
D
dawidek144
15 lat temuzmieniany: 15 lat temu

Syn zaktualizowal moje wszystkie przegladarki i wszyskie inne aktualizacje mam ok a jak wchodze na obrazki to zero komunikacji zanika mi cala strona w moim komputerze obrazki nie dzialaja Pako co mam zrobic Moj syn komputerowiec jest bezsilny.Pozdrowienia dlaZENSTEFA cudowny nauczyciel i doradca .Prosze o pomoc bezsilny Ipon
ipon

Ipon,

Rozumiem że powtórki i pozostałe funkcje (np. gry czy ćwiczenie Dyktowanie) działają normalnie? I że obrazki nie działają na żadnej z zainstalowanych przeglądarek?

Problem może leżeć po stronie zainstalowanego na komputerze programu antywirusowego/firewalla, który blokuje z jakiegoś powodu połączenie z naszym serwerem w trakcie którego mają być pobierane obrazki. Proponowałbym wyłączyć te programy i spróbować, czy ćwiczenie będzie działać poprawnie.
pako
Pracownik eTutor

Bardzo bardzo lubie Twoje poczucie humoru Zenstefie.Serdecznie pozdrawiam.
ipon