sliver |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
colombo |
baassiam |
izaben - Dziękuję, dzisiaj "robiłam" drugą lekcję i trochę się pogubiłam. Mam nadzieję, że będzie lepiej.
-
11 lat temu
|
+1 |
barwa.jesienna - Izaben, równie dobrze możesz lekcje dzielić na kilka dni, zwłaszcza jeżeli materiał, który przerabiasz, jest dla Ciebie nowy.
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+1 |
baassiam - Dokładnie, każdą lekcję możesz podzielić na partie. Nie musisz przecież przerabiać jednej lekcji każdego dnia. Niektóre lekcje są na tyle rozbudowane, że zdecydowanie lepiej wykroić z nich mniejsze kawałeczki :) Nie zapominaj, że mózg lubi przyswajać informacje, ale lubi także przerwy i urozmaicenia, a nade wszystko systematyczność.
-
11 lat temu
|
+3 |
stefankmiot |
barwa.jesienna - Jeżeli SuperMemo, to moim zdaniem żadna rewelacja. Próbowałam wersję online, chociaż nie w angielskim. Po eTutorze można bardziej pobuszować, nie jest ograniczony dostęp do lekcji na kolejnych poziomach. Nie było takiego fajnego słownika. Można tam tworzyć własne słownictwo, ale ogólnie wydał mi się ten program o wiele uboższy. Nie przypadł mi do gustu. Możliwe, że sfera mobilna jest bardziej rozbudowana - tym w swoim czasie nie byłam zainteresowana i nie sprawdzałam.
- 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+2 |
barwa.jesienna - Zgadzam się, że kurs jest idealny jako uzupełnienie nauki, ale tej "na żywo". Natomiast jeżeli nie ma się lub nie miało innego doświadczenia z językiem, to same kursy komputerowe niosą ryzyko, że czegoś się nie douczymy. Można się tak uczyć oczywiście, ale to trudne. Jeżeli zależy nam na ogólnej orientacji w języku albo, np. uczę się tylko po to, by czytać po angielsku, kurs jest OK.
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+1 |
M | monika22_12 |
cuda-wianki, czyli o bałaganie technicznym na etutorze
dlaczego nie ma możliwości zapłaty z góry wyłącznie na jeden miesiąc?
🟠 [Temat miesiąca z eTutorem] Podsumujmy Wasze wrażenia z nauki języków z eTutorem w 2022 roku! 🎉
- 11 lat temu