R | robertoss2010 |
R | robertoss2010 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
V | Vanilkah |
ipon |
ipon |
robertoss2010 - 15 godzin dziennie to podziwiam takie osoby za wytrwałość i poświęcenie
-
11 lat temu
|
+1 |
ala_nina - Można zostawić kompa z włączonym etutorem na 15 godzin i pracować tylko chwilami ;)
- 11 lat temu |
|
zorija - tak się nie da - jeśli program nie "czuje "żadnego ruchu - czas się nie powiększa
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/388474-Czy_sadzicie_ze_prowadzone_rankingi_odzwierciedlaja_rzeczywisty_wklad_.html?unread - 11 lat temu |
+1 |
barwa.jesienna - To może być, np. osoba niepełnosprawna, schorowana. Jeżeli pracujący i uczący się mogą tu być parę godzin, taka osoba mogłaby buszować kilkanaście. Jeżeli ten ktoś naprawdę się uczy, niech to robi do woli i z korzyścią dla siebie.
-
11 lat temu
|
+2 |
piter_c |
robertoss2010 - Ja zamierzam dojść do poziomu C2 na etutorze w dwa lata , a jakiemu poziomowi faktycznie odpowiada poziom C2 na etutorze to sam jestem ciekawy obiektywnej najlepiej jakiegoś oceny językoznawcy
-
11 lat temu
|
-1 |
B | barwa.jesienna |
S | sosnaeu |
ewelcia79 |
? | Gość |
barwa.jesienna - Zgadzam się w pełni, że nic nam do tego. Podałam niepełnosprawność jako przykład, byśmy wreszcie zostawili lidera w spokoju. Chciałam tylko pokazać, że mogą istnieć inne okoliczności niż klikanie dla rekordu.
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+1 |
mickpr |
bird - Podoba mi się Twój wpis, a szczególnie:
> Celem życia powinno być życie - a nie nauka angielskiego (czy jakiegokolwiek języka). Trzeba znaleźć złoty środek między własnymi aspiracjami - a resztą tego świata, który się o nas upomina. Dodam od siebie (co już tu kiedyś pisałam), że w niektórych przypadkach zdobywanie wiedzy może być kompulsywne i być ucieczką przed życiem (znam takie osoby). Wczoraj w najnowszych "Charakterach" przeczytałam takie zdanie: "Wydaje ci się, że zaszedłeś bardzo daleko i bardzo wysoko w poznaniu świata, a ty - nie wiedząc kim jesteś - po prostu nie ruszyłeś z miejsca". - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+1 |
Czy sądzicie, że prowadzone rankingi odzwierciedlają rzeczywisty wkład pracy uczestników?
Ile czasu będę potrzebował na przerobienie i na jakim poziomie będzie mój język angielski?