ZALOGUJ SIĘ

Dlaczego na iPadzie nie działa przeciąganie elementów na odpowiednie miejsce?

12 lat temuostatnia aktywność: 10 lat temu
Dodam tylko ze na iPadzie
M
Maciejka85
Campbell - Nie działa na i padzie
- 11 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

Na iPadzie nie dziala i jeszcze do tej pory nigdy mi nie dzialalo. Niestety
ssunnydayss1

I nadal nie działa. Wtf
B
BoYan

Widzę, ze w temacie przeciągania elementów na ipadach nic się nie zmieniło a szkoda bo przez to nie można w pełni korzystać z kursu czy to nie mogąc wykonać ćwiczeń czy pewnych elementów testów co zaburza końcowy wynik :/
N
Natalia.G
Rohdar - Niestety nic nie wskazuje, aby to się miało szybko zmienić. Czyżby tak mało użytkowników iPadów korzystało z eTutora? - 11 lat temu
rupcio - właśnie dlatego, że nie działa użytkowników jest tak mało. Jak zrobią to porządnie to się zastanowię nad nabyciem usługi, a teraz to po co? - 11 lat temu

Problemy te wynikają z ograniczeń technologicznych tabletów. Niestety, w chwili obecnej nie jesteśmy w stanie obejść tego ograniczenia. Będziemy jednak starali się poprawić to w przyszłości, gdy tylko pojawi się taka opcja.
Informacja na temat tego, jak działa serwis na poszczególnych urządzeniach firmy Appla znajduje się na stronach Pomocy: https://www.etutor.pl/kursy-jezykowe/na-komorke/
Pozdrawiamy :)
japonskiwachlarz
11 lat temuzmieniany: 11 lat temu

szlak mnie trafia .skusilam sie kolejny raz , zaplacilam, lektor nadal nie dziala , przeciaganie nie dziala, znow wyrzucone pieniadze
L
layla2051
japonskiwachlarz - Dziękujemy za informację. Ćwiczenie polegające na przeciąganiu elementów nie działa na urządzeniach mobilnych ze względu na ograniczenia technologiczne (o czym wspominałam w poprzedniej wypowiedzi).
Odtwarzanie nagrań lektora na iPadzie działa poprawnie. Jeśli obserwuje Pani problemy w tym zakresie, prosimy o kontakt na adres [...]@etutor.pl - na pewno pomożemy w ich rozwiązaniu.
Pozdrawiamy!
- 10 lat temu