G | gral |
? | Gość |
Ewelina79 - A gdzie tam jest napisane, że to może być przedłużenie abonamentu? I czy jeśli się wykupi teraz, to przedłużenia można użyć zawsze, to znaczy jak jeszcze mam pół roku abonamentu, to mi się wydłuży o rok?
-
12 lat temu
|
|
DAD - Tak. Pół roku zostanie dopisane do Twoich obecnych dni jakie ci pozostało.
... edit: Faktycznie nie jest napisane że sie przedluzy automatycznie, ale tak jest :) - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+2 |
Gość - Oczywiście, od dnia kończenia się abonamentu doliczany jest kolejny rok, bez względu na datę kończenia się abonamentu.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
|
Pawel3 - Kiedyś też o to "etutora" pytałem i potwierdzam, że właśnie takiej odp mi udzielili:)
-
12 lat temu
|
|
a.kosmal - Dla pewności potwierdzam, jeśli ktoś z Państwa przedłuży abonament, a ma jeszcze klika aktywnych dni, nie straci z nich ani jednego, ponieważ dni abonamentowe sumują się tak, by było to dla użytkowników jak najbardziej korzystne :)
-
12 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
A | anetkaa0 |
DAD - Napisz do nich :)
Wyjaśnij... może dostaniesz prezent na Nowy Rok ;) Serio pisze... - 12 lat temu |
+2 |
futbolowa - Warto przeglądać forum, informacja o promocji wisi tam już od dziewięciu albo dziesięciu dni ;)
Popieram pomysł przedmówcy - napisz do 'władzy', to czasem pomaga :) - 12 lat temu |
+1 |
lidha |
? | Gość |
mfurmanek - Zapewne będzie tak długo ważna, dopóki nie skończy się promocja na Gruponie.
-
12 lat temu
|
|
knorwid - Niestety to nie jest tożsame, promocje na grouponie pojawiały się w minionym roku dużo częściej niż tzw. 'normalne'. Ich (tych z Grouponu) termin ważności też zwykle jest dłuższy, no i zawierają dodatkowo tzw. egzamin.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
+2 |
D | danuta1916 |
Gość - Witam,
radzę zwrócić się do władz e-tutora. Oni powinni pomóc. Innej możliwości nie widzę. Na dole strony jest link "kontakt". Podają numer telefonu i adres e-mail. Pozdrawiam. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
|
Koniec abonamentu a możliwość wykonywania powtórek
Sugestia abonamentu obejmującego wiele języków na platformie
🟠 [Wątek eTutora] Zmiany cen kursów językowych eTutor
Czym różni się etutor od nowego kursu diki angielski ?
Nowy kurs Business English na platformie eTutor
Jak rozumieć komunikat: "4 elementów jest niedostępnych w systemie powtórek"?
Czy Etutor musi być płatny? Nie każdego stać na taki kurs!