ssunnydayss1 |
rupcio |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
hotaru85 |
BATMAN30 - Tak, ale jest to dobry link i działa, ale czy jest tylko na razie poziom A1 języka niemieckiego czy są w planach zrobienie pozostałych leveli? Oczywiście rozumiem, że za dodatkową opłate i czy zostanie stworzony słownik taki jak Diki tylko, że niemieckiego ? jestem ciekaw. Jak opanuje angielski to od razu biorę się za niemiecki. Jeśli chodzi o porozumiewanie się to angielski, bo każdy praktycznie go w jakimś mniejszym lub większym zna, jeśli chodzi o pracę to niemiecki bo po prostu mniej osób go zna. Ja mam taką małą sugestie przydałby się jeszcze rosyjski do opracowania. Myśle że platformie eTutor brak dobrej reklamy i tyle. Ja na przykład uczę się anglika z eTutor i widzę postępy.
-
11 lat temu
|
|
knorwid - Lekcja OK, ale widzę jeszcze angielskie 'nazwy gramatyczne' ;) np. pronoun. Mam nadz., że nie będzie niedoróbek po oficjalnym starcie. Ja poczekam :)
@hotaru85 - dzięki za odszukanie tej lekcji! - 11 lat temu |
+3 |
a.kosmal - @BATMAN30, uspokajam, że kurs języka niemieckiego niebawem ruszy, a będzie on obejmował poziomy od A1 do B2 :-))
-
11 lat temu
|
+1 |
B | BATMAN30 |
knorwid - Start niemieckiego nie został jeszcze ogłoszony oficjalnie, zatem to pytanie przedwczesne. W innym wątku radzą by przeglądać aktualności w najbliższym czasie. https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/50462-Niemiecki.html?order=0#answers
-
11 lat temu
|
+2 |
B | BATMAN30 |
rupcio - Nie sądzę by poswiecili sporo kasy i srodkow na przygotowanie niemieckiego a teraz boja sie uruchomic, nie uważam też by stracili klientow przez niemiecki, przeciwnie sporo ludzi wykupi oba abonamenty no i dojada nowi klienci. Mysle , ze nie maja tego skonczonego i dlatego wszystko sie opoznia. Spokojnie Batman zadazymy sie nauczyc jezyka naszych nowych przyjaciól z zachodniej granicy:)
-
11 lat temu
|
+2 |
a.kosmal - Odnośnie cytowanych źródeł, na które powołuje się BATMAN30 raz jeszcze uspokajam, są to jedynie plotki, a tak długo wyczekiwana premiera jest naprawdę bardzo, bardzo blisko ;-)
-
11 lat temu
|
+1 |
a.kosmal - @MAMAMIA, jest to kwestie otwarta, a decyzja po naszej stronie będzie zależała od zainteresowania samych użytkowników :-)
-
11 lat temu
|
+1 |
B | BATMAN30 |
Esency93 - Ja w sumie jeszcze nie korzystałam z etutor w sensie wykupienia kursu, ale przymierzam się do niemieckiego jak już wyjdzie. Naczytałam się tyle pozytywnych opinii, że uważam, iż to może być właśnie ta droga, którą nauczę się wreszcie niemieckiego! :D Czekam teraz na jakieś informacje, ponieważ lekcję próbną już ukończyłam ;]
-
11 lat temu
|
|
knorwid |
B | BATMAN30 |
balldur - Z drugiej strony jak ktoś chce łapać kilka srok za jeden ogon i to mu służy, to dlaczego nie ? To zależy od człowieka. Jeden woli uczyć się 3 godziny dziennie jednego języka, a inny po 1 godzinie dziennie z 3 języków, bo by się zanudził.
-
11 lat temu
|
+3 |
epto93 - Zgodzę się z balldur, ja bardzo chętnie zaczalbym naukę dwóch języków ponieważ wole robić kilka rzeczy na raz. Jak wyżej było powiedziane wszystko zależy od człowieka :)
-
11 lat temu
|
+2 |
ssunnydayss1 |
knorwid - Ano, tak jak testy do każdej lekcji nie zostały oficjalnie ogłoszone ;) Wszystko co o nich wiadomo, to z wpisów na forum.
A o możliwości zakupu jest tu (w komentarzu Angie0) https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/321536-test_poczatkowy_-_poziom_zaawansowania_z_niemieckiego.html - 11 lat temu |
+2 |
pako Pracownik eTutor |
hotaru85 - super, czy jest szansa na jakieś promocje dla posiadaczy abonamentu angielskiego albo chociaż 7 dni na próbę? chociaż ja i tak pewnie wezmę w ciemno ;)
-
11 lat temu
zmieniany: 11 lat temu
|
+1 |
TopMan |
a.kosmal - @TopMan, na ten moment nie planujemy żadnych promocji na kurs eTutor niemiecki, ale ceny abonamentów są naprawdę atrakcyjne, więc zachęcam do nauki drugiego języka :)
- 11 lat temu |
+2 |
rupcio |
foxiii |
magdawell7 |
Haku92 - Wątpie by ta wersja była już tą ostateczną, Na pewno ma wiele błędów. O których można napisać gdzieś i admini się tym zajmą.
-
11 lat temu
|
|
marta.kasprzyk - Również się zgadzam, że lektor fatalnie czyta słówka. Przeglądnęłam dostępną lekcję i absolutnie nie chciałabym się uczyć języka w takiej wersji. Języka niemieckiego uczyłam się w szkole, ponadto wychowałam się przy niemieckiej granicy i nigdy nie spotkałam się z taką wymową. Oczywiście, możliwe, że jest ona poprawna w jakimś rejonie Niemiec. Nie jestem specjalistą, żeby to ocenić, tylko nie wiem czy jest sens uczyć się tego. Jeśli to błąd ze strony twórców lub jakieś niedopracowanie (bo w końcu ten kurs dopiero raczkuje), to można poczekać na zmiany. Ale jeśli taka wymowa jest wersją docelową no to niestety jak dla mnie jest to nietrafione.
-
11 lat temu
|
+2 |
gossaa23 - Zgadzam się również! Wymowa jest fatalna: sie, sind, sehen wszystko przez "S" a na pewno powinno się wymawiać przez "z"!!!I jak tu się uczyć. Żałuję wydanych pieniędzy...
-
11 lat temu
|
0 |
a.kosmal Pracownik eTutor |
rupcio |
japonskiwachlarz - Zapewniamy, że lektor jest Niemcem :) We wszystkich naszych kursach, na wszystkich nagraniach słownikowych słychać tylko i wyłącznie native speakerów. Pozdrawiamy
-
11 lat temu
|
+1 |
U | undsame |
japonskiwachlarz - Wszystkie zgłoszone błędne nagrania są przez nas zbierane, a następnie wysyłane większymi paczkami do ponownego nagrania :)
-
11 lat temu
|
+2 |
Jest tam rowniez 370 lekcji, ale ich spis jeszcze sie nie pojawia. Rowniez, nie ma jeszcze mozliwosci oplacenia kursu, odsyla do kursu angielskiego - 11 lat temu
https://www.etutor.pl/kurs-niemieckiego/ - 11 lat temu