Pawel3 |
quantum137 |
quantum137 - Zgłoś, zgłoś:D
czym więcej zgłoszeń tego samego błędu tym lepiej, sam zaraz to uczynię. Jak to się mówi "w kupie siła" hehe - 13 lat temu |
|
absolwentka - Ja nie zdążyłam zgłosić. Samo znikło i mam nadzieje, że się nie pojawi;)
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
japonskiwachlarz |
jerzy_pozoga |
japonskiwachlarz |
Pawel3 - U mnie jest już ok, dziękuje :) I też mam nadzieję, że żaden i żadna z Was już nie ma problemów :P
Pozdrawiam:) - 13 lat temu |
|
japonskiwachlarz - No i wyszłam na seksistkę ;) Kajam się i poprawiam. Mamy nadzieję, że również żadna z użytkowniczek nie ma problemów w elementami powtórek :)
-
13 lat temu
|
|
pako Pracownik eTutor |
Ratmed - U mnie tez niestety nadal wyswietla sie komunikat o "4 elementach niedostepnych..."
-
13 lat temu
|
|
japonskiwachlarz - Dziękujemy za zgłoszenia i przepraszamy. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
-
13 lat temu
|
|
quantum137 |
japonskiwachlarz - Przekazałam problem. Mam nadzieję, że jak najszybciej zostanie rozwiązany. Pozdrawiam serdecznie.
-
13 lat temu
|
|
pako - Problem dotyczył zupełnie innej kwestii - był to błąd w danych jednego z elementów w Diki. Został on już rozwiązany.
-
13 lat temu
|
|
futbolowa |
? | Gość |
zolty - Listy z symbolem "K" to listy do krzyżówek w kursie eTutor niemiecki. Problem wyświetlania błędnego komunikatu został rozwiązany, przepraszamy za niedogodności związane z jego wystąpieniem.
-
11 lat temu
|
+1 |
D | Danoota |
Czy można zwiększyć ilość powtórek z poprzednich lekcji?