ZALOGUJ SIĘ

Jak działa "Tygodniowy plan nauki"

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Witam Was,
Jestem na eTutorze dośc krótko dlatego mam pytanie dotyczące planu nauki, czyli ustalania naszych celów.
Wcześniej nie zwracałam na tą funkcję w ogóle uwagi ale w otatnim tygodniu stwierdziłam,ze ta funkcja działa na mnie bardzo motywująco.
ALE chyba mam z tym pewien problem. Otóz ustawiłam cele ponad tydzien temu, wykonałam je nawet przed czasem i bylam pewna ,że po tygodniu liczniki sie wyzerują i bedę mogła znow obserwowac jak idzie mi osiąganie celów na następny tydzień. To co obserwuję natomiast- dwa liczniki się zmniejszyły a reszta pozostała na zielono- tak jak była w zeszłym tygodniu.
Chyba czegos tutaj nie rozumiem :/
Ktos pomoże?
Pozdr
wicca
Gość - Z tego co się orientuję to licznik nie obejmuje tygodni kalendarzowych, tylko jest podsumowaniem ostatnich siedmiu dni nauki. - 12 lat temu
wicca - Domyslam się ,że dni kalendarzowe nie sa tutaj istotne ale chodzi o to czy on się zeruje po 7 dniach spedzonych na etutor? Bo mam tydzien za soba i chcialabym zaczac kolejny od zera bo wtedy widze postepy a w tym momencie nie wiem o co chodzi w tym planie.. :/ - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Gość - Zawsze masz informacje z ostatnich siedmiu dni. Nic się nie zeruje. Jest to statystyka krocząca. Dzisiaj masz dane od zeszłego czwartku do dzisiaj, jutro będziesz miała od zeszłego piątku do jutra itd. Po prostu z każdym nowym dniem dane sprzed ośmiu dni są odrzucane, a dane z tego dnia dodawane.

Ja też wolałabym, żeby każdy tydzień zaczynał się od zera.
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
wicca - aha dzięki za odp, to już się moja motywacja straciła :/ - 12 lat temu
Gość - Teraz możesz dbać o systematyczne utrzymywanie poziomu. :) - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

DAD
wicca - Dzięki za link. Spodziewałam się ,że temat był juz kiedyś poruszany ale na tym magicznym forum nie ma wyszukiwarki dlatego dodałam nowy temat... - 12 lat temu
DAD - U góry pod imieniem i nazwiskiem (białe pole) jest właśnie wyszukiwarka :)

Tam wpisałem plan nauki.

Wkleiłem pierwszy link jak wyskoczył.

pozdrawiam
- 12 lat temu
wicca - ahh... jednak nie da się ukryc ,że rozmawiasz z blondynką ;D <shame on me> - 12 lat temu
DAD - Nie wiem dlaczego ktoś dał ci za to minusa, ale kasuje go swoim plusem.

Trzeba mieć dystans do siebie i poczucie humoru, a Ty to masz :)

pozdrawiam
- 12 lat temu
wicca - Może ktos stwierdził ,że zaśmiecam forum i pewnie ma racje.
Ale juz wszystko wiem więc uciekam.
Pozdr
- 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.