AndrzejBachta |
K | kbrandenburg |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
M | muszka400 |
B | barwa.jesienna |
muszka400 - Jeśli mogę, to mam pytanie odnośnie Twojego systemu nauki. Wchodząc do moich testów widzę "Powtórki na dziś" i teraz zastanawia mnie jedno: czy to są te same powtórki, które są widoczne na górze? Pytam, bo nie wiem czy jak tu nie umiem jakiegoś słowa to czy ono dodaje się na dalsze dni do powtórek jak w standardowych powtórkach?
Na stronie "Moje testy" jest informacja, że jest to system niezależny od powtórek, ale jak robię te "Powtórki na dziś" to tam na górze mi się zmniejsza liczba... Czy możesz odpowiedzieć na to pytanie? - 11 lat temu |
+1 |
barwa.jesienna - Powtórki na dziś w "moich testach" to są dokładnie te same, które są widoczne na górze. W tej zakładce jest po prostu jeszcze 1 możliwość ich otwarcia - chyba trochę bez sensu, ale być może czegoś nie czaję.
Najpierw robię te główne czyli dzisiejsze powtórki, potem przerabiam (o ile mam czas) te z 2 tygodni i dzisiejsze trudne elementy. Tam są tylko słówka, które oceniłam na 1-2. Drugi raz robi się je szybciutko. Te z 2 tygodni przerabiam obowiązkowo, po zrobieniu powtórek z nowo dodanego materiału, zwłaszcza jeżeli był trudny. Mnie to naprawdę pomaga w zapamiętywaniu. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu |
+1 |