DAD |
piter_c |
knorwid - Tym bardziej, że zdarzają się w tych nowościach niestety drobne wpadki - błędy.
Dad, ja dopiero za tydzień zdołam dotrzeć do lekcji przy której byłem przed wprowadzeniem zmian, dlatego popieram sposób Pitera_C - chciałem zacząć tak działać właśnie za tydzień. Mam jednak podobne odczucia: mini-zniechęcenie, gdy znów na poziomie A1 jest coś do zrobienia / wklepywania właściwie ;) Lecz dla początkujących to więcej ćwiczeń, więc duży plus. p.s.) Szkoda, że gdy nieco poprawiane/uzupełniane są notatki gramatyczne, to tylko 'przypadkiem' można się o tych zmianach dowiedzieć. To duży minus :/ - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
DAD |
futbolowa - Buu, ja nic nie mam :( Może to te zmiany, o których pisałam dwa tygodnie temu? Bo wtedy - owszem - dużo pustek pojawiło mi się w dawnych lekcjach.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
|
DAD - Hmm... no u mnie nie spadły żadne procenty, więc nie zauważyłem wcześniej. No chyba że miałem to w cookies. Dla mnie nowe zmiany. Kolejny raz.
Już mnie nudzi uzupełnianie tych początkowych lekcji... - 12 lat temu |
+1 |
futbolowa - Mnie też wtedy procenty nie spadły. Odkryłam, że lekcje są niepełne dopiero wtedy, gdy pod listą lekcji kliknęłam 'spis stron lekcji według typu' i tam ukazały się luki. Kiedy zaczęłam jakąś uzupełniać, dopiero wtedy procenty w danej lekcji spadły :)
-
12 lat temu
|
|
knorwid - Gdy wchodzi się w zaktualizowaną lekcję, wtedy procenty się uaktualniają ;/
Głównie dołożono wszędzie krzyżówki. Oj długo będę kończył zaczęty poziom ;)) - 12 lat temu |
+2 |
futbolowa - U mnie się nie uaktualniają, co znaczy, że to chodzi o te krzyżówki i obrazki, które od dwóch tygodni robię :D
-
12 lat temu
|
|
marta.kasprzyk - Dobrze, że napisaliście, bo bym nawet nie zauważyła. Na liście lekcji mam 100% i dopiero jak wejdę w lekcję to % spadają. Trochę bez sensu, lepiej jakby to było od razu widoczne, wtedy wiadomo by było którą lekcję trzeba uzupełniać. No dla mnie takie uzupełnianie ma 1 plus - przypominam sobie wcześniejsze lekcje :)
-
12 lat temu
|
+2 |
absolwentka - Dzięki Dad za informację. Znowu się cofam... Brakuje mi czasu na wszystko, co bym chciała. Czemu doba ma tylko 24 godziny;(
-
12 lat temu
|
+1 |
knorwid |
DAD - Super. Niestety teraz to udzielam często odpowiedzi nie czytając nawet w całości zdania. Jak się pomylę to klikam w kolejną odpowiedz i już. Zysk edukacyjny marny...
No ale jak wiemy światłe głowy e-learningu określiły to jako najlepsza z metod :) Mnie się zmiana podoba. Dzięki za info. - 12 lat temu |
+2 |
knorwid - Dlatego ja to dziś wyłączyłem. Też uważam, że skłania to do "pójścia na skróty". Ale my nie jesteśmy specjalistami ;) Spoko, może to komuś pasuje. Cieszę się, że jest wybór! Udanego tygodnia!
-
12 lat temu
|
+2 |
DAD |
DAD - Znowu coś tam dodane. Na pewno w 1 lekcji. Resztę nie chciało mi się już sprawdzać...
-
12 lat temu
|
+1 |
Który z tych dwóch kursów jest efektywniejszy zakładki diki czy poziomy A1 itd?
Po jakim czasie "Ćwiczenie z obrazkami - nauka ze słuchu" kończy się i naliczany jest nowy cykl?
drobny błąd w lekcji wymagający drobnej korekty
Gdzie jest opcja powtorek offline w aplikacji
czy jest ktoś kogo początki z angielskim zaczeły sie od e-tutor.pl?