MyroslavaRozbytska18 Pracownik eTutor |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
piotr.grela |
dhuode - Piotrze, pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą (ale to nie ja "minusuję" Twoje komentarze :)).
Ostatnio bardzo mocno zachęcasz wszystkich do korzystania z Chata GPT lub podobnych narzędzi. Z pewnością są one użyteczne, szczególnie gdy nauczymy się, jak dobrze ich używać i wykorzystać potencjał. - 5 miesięcy temu zmieniany: 5 miesięcy temu |
+6 |
dhuode - Nie zgadzam się jednak, że jest to jedyny sposób nauki w zmieniającej się rzeczywistości. Każdy z nas ma prawo wybrać sposób nauki i narzędzia, które nam odpowiadają. Super, że pokazujesz nam tutaj różnego rodzaju prompty (tak to się chyba nazywa :)).
-
5 miesięcy temu
|
+4 |
dhuode - Nie zgadzam się z Twoim podejściem, a dokładnie z tym, że użytkownicy tutaj zadają różnego rodzaju pytania lub proszą o pomoc/poradę w różnych kwestiach, a Ty wskazujesz jako jedyne słuszne rozwiązanie skorzystanie z pomocy Chata GPT, tak jakby już nic innego wartościowego nie istniało.
-
5 miesięcy temu
zmieniany: 5 miesięcy temu
|
+6 |
dhuode - Mam nadzieję, że ani Ty, ani nikt inny nie odbierze mojego komentarza jako próby hejtu lub ataku. Starałam się napisać wszystko w sposób wyważony i możliwie neutralny.
ETutor jest platformą do nauki języków, a forum powinno być miejscem, gdzie każdy znajdzie pomoc i/lub możliwość wyrażenia swojej opinii oraz podzielenia się doświadczeniem. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. - 5 miesięcy temu |
+4 |
darkobo - Ja nie odniosłem wrażenia, że Piotr wskazuje ChatGPT jajo "jedyne słuszne rozwiązanie". Raczej jest to wskazywanie możliwości, w sytuacji gdy eTutor nie spełnia oczekiwań.
Osobiście uważam, że ChatGPT nie załatwi sprawy, ale może pomóc, zwłaszcza, gdy ktoś bardzo chce. Poza tym , z pewnością dobrze jest wykorzystywać różne narzędzia. - 5 miesięcy temu |
+1 |
Z | zbazinsky |
Fiufsciak - Nie hiszpański, ale angielski, ale zasada będzie raczej taka sama - tzw. "immersion". Oglądaj seriale po hiszpańsku (napisy, gdy ktoś zdaje się brzmieć niewyraźnie), muzyka, wyszukiwania po hiszpańsku, zmiana języka w telefonie/na komputerze na hiszpański.
Niestety nie wiem, czy to będzie dobry patent, jeśli znasz więcej niż jeden obcy język na wysokim poziomie. Być może rotacja? - 4 miesiące temu |
+1 |
Etutor - Kurs hiszpańskiego poziom C1 i C2
Dalsze poziomy z hiszpańskiego (B2-C2), inne języki
Powstanie platformy uczącej j.hiszpańskiego.
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪