M | mojakopia |
Agatkosprobuj |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
M | mojakopia |
M | mojakopia |
Agatkosprobuj - Mi też zawsze działało powtórzyć ostatnie ćwiczenie z lekcji, za którą nie dostałam wcześniej punktów, oczywiście w dniu, w którym nie został jeszcze wykorzystany limit.
-
rok temu
|
+3 |
M | mojakopia |
Agatkosprobuj - Niestety nie mogę tego teraz sprawdzić, bo 6 lekcji w jeden dzień na moim poziomie nie zrobię:/
Chyba że wykupię kurs dirty english to sprawdzę, ale to jak znajdę trochę więcej czasu:) - rok temu zmieniany: rok temu |
+2 |
Agatkosprobuj - Wreszcie znalazłam czas i zrobiłam wczoraj 6 lekcji. Po ostatniej wyświetlił mi się (prócz standardowego "ukończyłeś lekcj" itd) komunikat na dole strony: "Wykorzystałeś dzienny limit liczby monet przyznawanych za wykonaną lekcję. Wejdź w tę lekcję jutro i wykonaj ponownie ostatni element, aby otrzymać monety." Dzisiaj ponownie zrobiłam ostatnie zadanie z tej lekcji i otrzymałam za nią 10 monet.
-
rok temu
|
|
abmmichal |
Grywalizacja w eTutor - zdobywaj monety za naukę i wymieniaj je na nagrody :)
Monety za regularne logowanie, abonament etutora i wakacje
Aktualizacja materiałów na poziomie kursu A2
Odświeżenie poziomu A1 kursu eTutor angielski
Limit monet istnieje dlatego, aby celem Użytkowników była nauka sama w sobie, a nie zdobywanie monet. Tym bardziej, że nadmiar nauki może przynieść odwrotne skutki od zamierzonych. Nie chcemy, aby Użytkownicy byli przemęczeni, czy znużeni od nadmiernego wysiłku. Decyzja o długości nauki, liczbie wykonanych lekcji i powtórek jest indywidualną decyzją każdego z Użytkowników. - rok temu