Co zrobić gdy nie mam codziennie powtórek a chcę mieć?
zmodyfikowany: 2 lata temuostatnia aktywność: 2 lata temu
Co zrobić gdy mam dużo dodanych powtórek a codziennie pokazuje mi że nie mam zaplanowanych powtórek a ja chciałabym poćwiczyć? Co mam zrobić żeby codziennie mieć wszystkie powtórki?
Co zrobić gdy mam dużo dodanych powtórek a codziennie pokazuje mi że nie mam zaplanowanych powtórek a ja chciałabym poćwiczyć? Co mam zrobić żeby codziennie mieć wszystkie powtórki?
Powtórki słówek zależą od tego jak je oceniasz, jeśli algorytm uznaje, że dobrze je znasz pojawiają się coraz rzadziej. W ustawieniach(Ustawienia/ustawienia nauki i powtórek/częstotliwość powtórek) możesz ustawić częstość powtórek na wysoką, standardowo jest normalna. Oprócz tego po wykonaniu dziennych powtórek możesz zrobić dodatkowe powtórki trudnych słówek lub powtórki w odwrotną stronę, czyli z hiszpańskiego na polski.
Do własnej listy słówek można wpisywać hasła samodzielnie lub zaciągnąć nasze gotowe listy. W zakładce Dodane do powtórek dostępne są listy słówek z wykonanych lekcji - https://www.etutor.pl/words/added
A gotowy zestaw list słówek można powtarzać wiele razy na kilka sposobów na przykład: tłumaczenie na angielski, tłumaczenie z angielskiego, ćwiczenia z obrazkami - nauka ze słuchu, ćwiczenia z obrazkami - dobieranie podpisów.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.