![]() | askawska |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
M | malabuz |
M | malabuz |
askawska - W każdej chwili możesz edytować swoją odpowiedź, poprawiając zauważone błędy, ewentualnie dopisać coś w komentarzu pod własną odpowiedzią.
Chodzi o to, że po pewnym czasie w zależności od popularności, czyli przyznanych punktów, odpowiedzi w wątkach są poprzestawiane - nie są uporządkowane chronologicznie i wtedy ciężko sie połapać, co do czego. :) PS. Teraz najlepiej byłoby edytować odpowiedź wyżej, a tę usunąć. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
malabuz - Hej, jestem nowym uczniem, więc powoli się wdrażam. Jeśli chodzi o punkty, to nie mam pojęcia po co one są. Ale..., dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam :)
-
13 lat temu
|
|
![]() | jsepiol |
askawska - Nie ścigam się, ale dzięki za uznanie.
Przegonić Quantum137? Nie ma takiej opcji :) Efogt to dziewczyna ;D i ostatnio niesie nieocenioną pomoc głównie na tekstach - a tam aktywność nie zawsze przekłada się na punkty. PS. Ty za to nie dajesz teraz dobrego przykładu, jsepiol. :) Jak ma się Twoja odpowiedź do pytania oladan? Lepiej szybko usuń tę odpowiedź, zanim zrobi się z tego niezła chryja. :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
borrow czy lend w pytaniu: Czy mógłbyś pożyczyć mi trochę pieniędzy?
could you borrow me? Czy nie powinno byc: could you lend me?