ZALOGUJ SIĘ

Nauka język rosyjskiego na platformie eTutor

3 lata temuostatnia aktywność: tydzień temu
Bardzo zależy mi na nauce języka rosyjskiego na tej platformie . eTutor to najlepsze kursy z jakimi się spotkałam . Zofia
S
sophie15121955
patryk.galazka - ja też chętnie bym poznał ten język - 3 lata temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Właśnie to chciałem napisać. Ale z powodu Ukrainy szanse na dodanie rosyjskiego są znikome. A szkoda...
Magmiks

Aktualnie na platformie dostępne są kursy angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego oraz polskiego (po ukraińsku). Nie wykluczamy, że w przyszłości pojawią się inne języki, ale na ten moment skupiamy się na udoskonalaniu istniejących kursów. Jeśli pojawią się jakiekolwiek nowości, damy znać :)
adrianna.wu
Pracownik eTutor
3 lata temuzmieniany: 3 lata temu

Język jest tylko językiem i wojna nie powinna mieć tutaj wpływu na na obecność kursu języka rosyjskiego na tej platformie .
Wiele osób z mojego grona jest zainteresowana nauk tego języka . Chcemy czytać w oryginale wspaniałe dzieła rosyjskich pisarzy .
Uczę się korzystając z GLOBOT a ( super ) ale brakuje mi tej platformy . Błagalna prośba o wznowienie tego języka . Pozdrawiam
S
sophie15121955
adrianna.wu - Brak kursu z języka rosyjskiego na platformie eTutor w żadnym stopniu nie wynika z sytuacji geopolitycznej. Bardziej jest to kwestia rozwijania kursów istniejących już na platformie, które cieszą się większą popularnością. Cieszymy się z Waszej chęci nauki na naszej platformie nowych języków. Wasz głos przekażę do odpowiednich osób w naszym zespole i weźmiemy go pod uwagę. - tydzień temu
darkobo - @sophie15121955 - nie ma co wznawiać. Kursu języka rosyjskiego nigdy na eTutor nie było. - tydzień temu