P | Poziomek |
P | Poziomek |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
byczys |
sorayya - brawo ja tez nie zrozumiałam:) ale w sumie sobie się nie dziwię:)tym większy szacun dla askawska/skiej;)Poziomek ty się nie stresuj, ludzie tu dobre są, zginać Ci nie dadzą;)
-
13 lat temu
|
+1 |
askawska |
Poziomek - Dzięki ;*
Chciałem żeby ktoś sprawdził czy ogólnie tekst zrozumiałem ;P Myślałem,że link rzuca się w oczy ;D Tam gdzie było 'polecenie' tłumaczyłem po swojemu polecenie itd. Miał być '':'' po tym ;D Przed dodaniem postu musiałem usunąć znaki interpukcyjne (prawie wszystkie nawiasy,przecinki pytajniki itd. :D) Przez to też może trochę nieczytelnie było =) Aj tam aj tam pierwszy mój post to był :) Dałbym po plusiku,ale nie mogę ;( Pozdrawiam :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
askawska - Znaki interpunkcyjne w niczym nie przeszkadzają w poście, a nawet są pożądane.
Jeśli chodzi o możliwość zastosowania w postach wyróżnień, to tu znajdziesz garstkę przydatnych informacji: https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/115160-Formatowanie_odpowiedzi_i_tekstow.html Pozdrawiam - 13 lat temu |
+1 |
Skończyłam b1 a w teście językowym nadal b1
Tom managed to finish his homework before his mum came back from work.
🟠 [Wątek eTutora] Jak Ci idzie nauka w 2024 r.? Wątek motywacyjny dla wszystkich Użytkowników! 🔥💪
- 13 lat temu
To musieli nieźle zakropić!
- 13 lat temu