ZALOGUJ SIĘ

Statystyki w wersji mobilnej

3 lata temuostatnia aktywność: 3 lata temu
Dzień dobry,
gdzie znajdują się statystyki do przejrzenia w wersji mobilnej? Chodzi o dane takie jak mamy w przypadku statystyk wyświetlanych u osoby dodanej do znajomych. Niestety nie mogę znaleźć swoich statystyk.
Pozdrawiam
Alex02

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Zaakceptowana przez pracownika eTutor
Na głównej stronie klikasz obok awatara swoje imię i nazwisko. Po kliknięciu przechodzisz do "postępy nauki użytkownika" i tam znajdują się wszystkie statystyki.
F
Foxymf
darkobo - Zdaje się, że pytanie było o aplikację, a tam takowych danych chyba nie ma. - 3 lata temu

@Foxymf masz rację! Po kliknięciu imię i nazwisko na profilu obok awatara jest dostępna statystyka. Lecz ze względów wydajnościowych w aplikacji nie ma zakładki "Twoje postępy" w Menu (trzy poziome paski w lewym górnym rogu).
adrianna.wu
Pracownik eTutor
3 lata temuzmieniany: 3 lata temu

No sprawdzam właśnie w aplikacji i ja takie dane statystyczne mam w miejscu, o którym pisałem. Być może chodzi Ci o inne statystyki. Tu są np. raporty miesięczne, postępy w kursach itd.
F
Foxymf

Dzięki wielkie za podpowiedzi! faktycznie poszukiwałam statystyk w menu, a wszystko dostępne jest po kliknięciu w imię i nazwisko. :)
Alex02