ZALOGUJ SIĘ

Tak mi sie z Wami dobrze rozmawia

13 lat temu
ze powiem o czym co mnie wbilo w ziemie .Za tydzien przyjezdza do mnie przyjaciolka znamy sie tylko z internetu od ponad roku no i troche odswiezylam z mezem wizerunek mieszkania to byl koszmar bo meble ,ktore mialy byc dostarczone przed Christmas dotarly w polowie stycznia.Dzisiaj pojechalismy do super store po upatrzony stol i krzesla zamowilismy produkt chcemy placic ale....zapytalam kiedy bedzie dostawa za 2 mies odpowiedzial pan sprzedawca no i co moi Kochani mi powiecie ?Jutro chyba wroce to tego super store i zamowie zestaw super bedzie jak znalazl na Swieta Wielkiej Nocy .No i tak sie kupuje meble chociazby w Anglii dla mnie horror
ipon
violino - Znajoma kupowała meble w Polsce, bo nawet razem z dostawą/przesyłką wychodziło taniej niż w Anglii. Czy szybciej to nie wiem, pewnie zależy od sklepu, ale na pewno nie dwa miesiące.. - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Sprawdź Miro tutaj:
http://www.furniturevillage.co.uk/
Oferują FREE Premier Delivery.
quantum137
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
ipon - Quantum jestes Aniolem ale juz opcje wybralam kupie to cudo za 300 funtow i bede czekala 2 miesiace bo na Wielkanoc jak znalazl ale jak ciezko sie umeblowac w Anglii to juz wiecie .Dzieki Rafałku moj nieoceniony - 13 lat temu
quantum137 - Ja aniołem...co to się nie porobiło, żebym się tylko z jakimś samolotem teraz nie zderzył :D - 13 lat temu
TopMan - > żebym się tylko z jakimś samolotem teraz nie zderzył :D
no to musisz latac wyzej :D
- 13 lat temu
ipon - Quantum osiagnąłeś bardzo wysoki poziom i nie mówię w tej chwili tylko o Twojej znajomosci angielsiego.Kultura Twoich odpowiedzi i wypowiedzi świadczy o Twojej kulturze,którą bardzo cenię z samolotem nie obyś tylko nie musiał z rzeczywistością ale to Ci nie grozi pozdro - 13 lat temu
quantum137 - Dziękuję:) - 13 lat temu

W Polsce to meble się dość szybko kupuje, idzie się do sklepu, pokazuje co chce i w ciągu tygodnia się to ma (no chyba, ze się chce jakieś specjalne na zamówienie, no to tak ok miesiąc się czeka). Za to tutaj problemy z meblami mają inny wymiar: Wszystko w wersji zrób to sam, czyli przywożą ci kupę desek, śrubek i gwoździ, dodają instrukcję i radź sobie sam... Ja ostatnio kupowałam z mamą takie meble do kuchni... tata jak to zobaczył, to się wyprowadził, a my z mamą 2 dni to wszystko składałyśmy (co i tak uważam, że poszło nam dość szybko).
Wampirka
absolwentka - Uwielbiam takie "robótki". Już kilka razy składałam meble, wymieniałam zamek, a ostatnio składałam rower treningowy;p;) - 13 lat temu
quantum137 - Dokładnie! Zawsze można sobie też zamówić ekipę speców:-) Za stosowna opłatą hehe - 13 lat temu